Keystone logo
East-West University Electronics Engineering Technology, Bachelor of Science
East-West University

Electronics Engineering Technology, Bachelor of Science

Chicago, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Bijna elk aspect van het dagelijks leven is afhankelijk van zeer geavanceerde elektronische systemen. Vanaf het moment dat we 's ochtends wakker worden met elektronische tandenborstels, tot wanneer we' s avonds met pensioen gaan en het beveiligingssysteem aanzetten, gebruiken we gadgets die uit elektronica bestaan. De uitdagingen bij het ontwerpen en leveren van betrouwbare, veilige en kostenefficiënte elektronicasystemen vereisen een complexe integratie van applicatiekennis, software en elektronica, gekoppeld aan een snel veranderende wereld. Met voortschrijdende technologieën en hoge verwachtingen van gebruikers, is de behoefte aan voldoende gekwalificeerde en geaccrediteerde ingenieurs net zo belangrijk als altijd.

De afdeling Electronics Engineering Technology aan de East-West University biedt een studieprogramma aan dat leidt tot een Bachelor of Science in Electronic Engineering Technology. Stel dat u op zoek bent naar een elektronische ingenieursopleiding in Chicago om u voor te bereiden op een willekeurig aantal banen in de elektronische engineering. In dat geval bieden deze programma's u een brede kijk op de betrokken systemen.

In tegenstelling tot pure computeropleidingen, die zich vaak concentreren op de software, wetenschappelijke en wiskundige aspecten van computers, zullen onze opleidingen je de informatie geven over elektronische engineering die je nodig hebt om te slagen. Ze zijn bedoeld om een veel breder scala aan technische vaardigheden te bieden, met name op het gebied van hardware en elektronische systemen. Onze opleiding omvat zowel hardware- als softwaretechnologieën en begrijpt hun toepassing op het ontwerp van systemen, van de kleinste ingebouwde microprocessor tot wereldwijde communicatiesystemen. Elektronische technologie is op een ingewikkelde manier verweven in veel industriële sectoren, wat van invloed is op ons dagelijks leven. Nieuwe en opwindende communicatie in bedrade, draadloze en satellietdiensten heeft invloed op apparaten en machines die de manier waarop mensen leven, werken en spelen elk jaar veranderen. Het is een dynamische omgeving die professionals nodig heeft om vooruitgang te boeken. Door de toenemende vraag naar deze diensten ontstaat de behoefte aan technici met vaardigheden om deze groeiende sectoren van de wereldeconomie bij te staan. De afdeling Electronics Engineering Technology speelt een cruciale rol bij het produceren van ingenieurs van hoog kaliber.

De afdeling biedt een programma dat tegemoet komt aan de uitdagende behoeften van technische uitmuntendheid op alle gebieden van elektronica-engineering, zoals analoge en digitale circulaire digitale communicatie, dronetechnologie, glasvezelcommunicatie, RF-engineering, industriële technologie, milieutechniek, UNIX voor ingenieurs, enz.

Ingenieurstechnologen spelen een cruciale rol en dienen als een verbinding tussen ingenieurs en technici. Van concept tot ontwerp, ontwikkeling tot testen en kwaliteitscontrole tot fabricage, ze zijn essentieel voor het hele productieproces.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • BSc In Electronic and Computer Engineering
    • Wrocław, Polen
  • BSc (Honours) in Computing met Electronic Engineering
    • Online United Kingdom
  • Bachelor of Science in elektronica en elektrotechniek
    • Kaunas, Litouwen