Keystone logo
© photo courtesy of Eastern Kentucky University
Eastern Kentucky University

Eastern Kentucky University

Eastern Kentucky University

toelatingen

Online

De online opleidingen van EKU bieden toegang tot dezelfde EKU-cursussen, van dezelfde vooraanstaande professoren in een gebruiksvriendelijke leeromgeving op afstand. Het belangrijkste is dat een diploma behaald via EKU Online dezelfde reputatie op het gebied van kwaliteit heeft als onze diploma's op de campus. En de toelatingseisen zijn hetzelfde, of je je nu online of op de campus inschrijft voor cursussen.

Toepassen

 1. Vul de gratis online aanvraag in
 2. Geef officiële transcripties van niet-gegradueerden van alle eerder bezochte hogescholen en universiteiten
 3. Als je minder dan 24 overdraagbare credit-uren op universiteitsniveau hebt verdiend sinds je de middelbare school of een GED hebt voltooid, geef dan je transcriptie van de middelbare school en ACT- of SAT-scores op

Toelatingseisen voor niet-gegradueerden

Internationale student

Studenten worden beschouwd als internationale aanvragers als ze geen staatsburger zijn van de Verenigde Staten.

Om als eerstejaarsstudent te solliciteren, moeten studenten een volledig geëvalueerd, compleet middelbare schoolrecord indienen dat een cumulatief GPA-equivalent van 2,5 hoger weerspiegelt.

Studenten die zich aanmelden als transferstudent moeten een cumulatieve transfer GPA van 2.0 of hoger hebben. Studenten moeten officiële transcripties indienen voor alle cursussen op universitair niveau.* Studenten met minder dan 24 credit-uren moeten ook een volledig geëvalueerd, compleet secundair schoolrecord indienen.

Bovendien moeten alle internationale studenten voor standaard toelating een geldige kopie van hun paspoort overleggen en blijk geven van Engelse taalvaardigheid. Studenten kunnen bekwaamheid aantonen door middel van een van de volgende:

 • Krediet voor Engels 101 en 102 van een geaccrediteerde Amerikaanse hogeschool of universiteit met een cijfer van "C" of beter
 • TOEFL - 530 op papier, 71 op internet of 195 op de computer zonder bandscore onder de 16
 • IELTS - 6.0 algemene bandscore met 5.0 of hoger in elke onderwerp-/vaardigheidscategorie.
 • Duolingo Engelse test – 95 of hoger.
 • Japanse studenten mogen de EIKEN-test afleggen met een voldoende score van Pre-1.
 • ACT Engels 18 en ACT Lezen 20
 • SAT Evidence-Based lezen / schrijven 510

Landen vrijgesteld van de Engelse taalvereiste:

 • Ierland
 • VK
 • Australië
 • Nieuw-Zeeland
 • Canada (behalve Québec)
 • Commonwealth Caribbean - Antigua en Barbuda, Bahama's, Barbados, Belize, Dominica, Ghana, Grenada, Guyana, Jamaica, Saint Kitts en Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent en de Grenadines, Trinidad en Tobago

*Voor cursussen op universitair niveau die buiten de VS worden gevolgd, moeten transcripties ter evaluatie naar ECE of Josef Silny & Associates worden gestuurd. Kies ervoor om een vakevaluatie te laten invullen.

Afstuderen

Wil je je carrière een boost geven of een nieuwe richting inslaan? EKU's Graduate School kan je helpen vooruit te komen met flexibele master-, doctoraats- en gespecialiseerde opleidingen, betaalbaar onderwijs en eersteklas instructie.

Toepassen

 1. Vul de gratis online aanvraag in
 2. Geef officiële toelatingsexamenscores (GRE, MAT of GMAT), indien van toepassing
 3. Bied officiële transcripties van niet-gegradueerden (indien niet een EKU-afgestudeerde)
 4. Dien aanbevelingsbrieven in, indien vereist voor het academische programma

Hoe snel kan ik solliciteren?

 • 1 augustus voor het volgende najaarssemester
 • 1 oktober voor het volgende voorjaarssemester
 • 1 april voor het volgende zomersemester

Beurzen en financiering

subsidies

Subsidies zijn een vorm van financiële steun die niet hoeft te worden terugbetaald. Veel beurzen zijn alleen gebaseerd op financiële behoefte, maar sommige beurzen houden ook rekening met academische prestaties, academische opleiding en/of verblijfsstatus.

Subsidies zijn beschikbaar op federaal en staatsniveau.

Particuliere leningen

Particuliere studieleningen worden niet gefinancierd of gesubsidieerd door de federale overheid; in plaats daarvan worden ze gefinancierd door banken, kredietverenigingen of andere soorten kredietverstrekkers.

De bank of geldschieter - niet de federale overheid - stelt de rentetarieven, leninglimieten, voorwaarden en bepalingen van particuliere studieleningen vast. Uw vermogen om in aanmerking te komen voor een particuliere studielening en deze te lenen, kan gebaseerd zijn op tal van factoren, waaronder uw kredietgeschiedenis, of u al dan niet kiest voor een medeondertekenaar, de kredietgeschiedenis van uw medeondertekenaar, uw schoolkeuze en uw studierichting. Deze leningen bieden niet de flexibele terugbetalingsvoorwaarden of lenersbeschermingen die worden gekenmerkt door federale studieleningen.

Vergoeding collegegeld werkgever

De terugbetaling van collegegeld door werkgevers omvat een verscheidenheid aan door de werkgever gesponsorde programma's om werknemers te helpen betalen voor de universiteit. In veel gevallen zullen de fondsen die uit deze programma's worden ontvangen, worden uitgesloten van inkomsten en zijn belastingvrij.

Programma's voor de terugbetaling van collegegeld voor werknemers worden doorgaans beheerd door de personeelsafdeling van een werkgever. Werkgevers kunnen tot $ 5.250 per jaar aan werkgeversondersteuningsuitkeringen verstrekken voor niet-gegradueerde of afgestudeerde cursussen.

Uw werkgever kan van u verlangen dat u een bepaalde graad haalt of een programma voltooit om vergoeding te krijgen. De werkgever kan ook eisen dat u na het afronden van de opleiding nog een tijd in dienst blijft. Tot slot kan uw werkgever u vragen om bonnetjes of andere onderbouwing van de scholingsuitgaven.

Militaire voordelen

Neem voor informatie over militaire diensten en aanbiedingen van veteranen en actieve dienst contact op met het EKU Office of Military and Veteran Affairs op 859.622.2345. EKU wordt herhaaldelijk erkend door zowel Military Times als GI Jobs als leider onder de Military Friendly®-scholen en we kijken ernaar uit om u te helpen uw doelen te bereiken.

Externe beurzen

Deze beurzen worden toegekend door een andere organisatie dan de overheid of universiteit. Ze zijn verkrijgbaar bij een aantal groepen, organisaties en entiteiten in het hele land. Deze beurzen kunnen algemeen van aard zijn of zeer gespecialiseerd en gekoppeld aan het soort werk dat je zou doen na je afstuderen.

Als u een externe beurs ontvangt, moet u uw financiële hulpbureau hiervan op de hoogte stellen, zodat de prijs correct kan worden gerapporteerd als onderdeel van uw totale hulppakket. Het niet melden van beloningen kan ertoe leiden dat de beloning niet wordt geaccepteerd of dat een deel van het geld moet worden terugbetaald vanwege te veel betaalde bedragen.

Departementale beurzen

Afdelingsbeurzen worden toegekend door specifieke EKU-afdelingen. De soorten, grootte en criteria voor deze beurzen verschillen per afdeling.

Als u een departementale beurs ontvangt, moet u uw financiële hulpbureau hiervan op de hoogte stellen, zodat de prijs correct kan worden gerapporteerd als onderdeel van uw totale hulppakket. Het niet melden van beloningen kan ertoe leiden dat de beloning niet wordt geaccepteerd of dat een deel van het geld moet worden terugbetaald vanwege te veel betaalde bedragen.

Stichting beurzen

EKU heeft het geluk honderden gulle individuen en organisaties te hebben die beursgeld hebben gedoneerd aan huidige EKU-studenten met verschillende achtergronden, situaties en interesses. Deze worden EKU Foundation Scholarships genoemd. Vanwege het aantal van deze beurzen en de verschillende criteria daarvoor, heeft EKU een enkele Foundation Scholarship-applicatie ontwikkeld.

Na het invullen van de aanvraag komt u in aanmerking voor een stichtingsbeurs waarvoor u in aanmerking komt. Criteria voor deze beurzen variëren en kunnen academici, major, interesses, woonplaats en meer omvatten.

Locaties

 • Richmond

  Lancaster Avenue,521, 40475, Richmond

  • Richmond

   Richmond, Verenigde Staten

   Vragen