Keystone logo
EBC Hochschule - University of Applied Sciences Ba internationale business management
EBC Hochschule - University of Applied Sciences

Ba internationale business management

6 Semesters

Engels

Full time

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

Op de campus

* Prijs varieert lichtjes op campussen

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Lopende globalisering is de vraag naar beheer van het onderwijs met een internationaal perspectief verhoogd. De vaardigheden die nodig zijn verder gaan dan de benodigde specialistische kennis: de manager van morgen moet belangrijke kwalificaties zoals internationale hands-on ervaring, interculturele competenties en soft skills, zoals time management, kennis van vreemde talen, georganiseerd en efficiënt en wordt bedreven met state-of- the-art IT-tools.

Bovendien is de uitdagingen van globaal beheer oproep voor personen die niet alleen mobiel, flexibel en betrouwbaar, maar ook leiden door ethische principes en maatschappelijke verantwoordelijkheid. In onze International Business Management opleiding, bereiden wij u aan deze eisen te voldoen.

International Business Management Inhoud

De International Business Management bacheloropleiding begint het verstrekken van een solide business onderwijs in de eerste drie semesters, de basis te leggen voor de meer gevorderde studies en praktische ervaring. Vervolgens ga je door naar de kern cursussen zoals marketing, financiën, human resources en productie management, die ook geldt voor aanverwante gebieden zoals handels- en arbeidsrecht of economie.

Later in het programma, kun je je specialiseren door middel van keuzevakken, te kiezen uit:

 • Geavanceerde Finance
 • Geavanceerde Marketing
 • Business Support Systems
 • Geavanceerde Human Resource Management
 • Communicatie en Media Management
 • politicologie

Real-world relevantie

Twee van drie maanden stage, een van hen in het buitenland, zijn geïntegreerd in de opleiding. Hier kunt u de theoretische kennis over te dragen, doen praktijkervaring op en het opbouwen van een waardevol netwerk van contacten. De stages ook helpen begeleiden uw toekomstige academische en professionele carrière. Stages kunnen worden ingevuld in multinationale ondernemingen en kleine en middelgrote ondernemingen, in uw eigen land en in het buitenland.

In lezingen en seminars, zul je vaak de mogelijkheid om theoretische kennis over te dragen door middel van praktische toepassing. Bijvoorbeeld, in de module Project Management niet alleen zal je leren over projectmanagement methoden en hulpmiddelen, zal je ook werken aan concrete projecten met partners in praktische sessies. In het Entrepreneurship module vindt u een business plan te ontwikkelen zodat u een bedrijf te starten, en in de Business Simulation Game vindt u een middelgroot bedrijf te beheren als onderdeel van een team.

International Focus

Het programma wordt begeleid door een intensieve taaltraining in het zakelijk Engels en een tweede keuzevak taal (Duits, Frans, Spaans of Chinees). Tijdens een semester in het buitenland, dan kunt u uw buitenlandse taalvaardigheid te verbeteren en versterken van uw interculturele vaardigheden. Wij bieden een ruime keuze uit meer dan 50 partner universiteiten in 20 landen - New York, San Diego en Sydney zijn momenteel de meest populaire bestemmingen voor onze International Business Management studenten.

Soft skills en persoonlijke ontwikkeling

Modern leiderschap vereist een goed afgeronde persoonlijkheid en de beheersing van essentiële soft skills. De International Business Management programma geeft je de kans om vaardigheden te verwerven in het spreken in het openbaar en het geven van presentaties, leiderschap, effectief teamwork en conflictbeheersing te geven. Samen met cursussen over standaard software, bieden wij ook cursussen in SAP en SPSS.

We erkennen ook dat de sociale verantwoordelijkheid, goed bestuur en duurzame praktijken zijn een integraal onderdeel van de winstgevendheid op lange termijn en de gezondheid van een bedrijf, en wij zullen u de mogelijkheid om deze kwesties in geïntegreerde seminars te pakken te geven.

Leerplan

baibm01

Graduatie

Na succesvolle afronding van het driejarige programma zal je afstuderen met een Bachelor of Arts (BA).

Carrièremogelijkheden for International Business Management Afgestudeerden

Er zijn een aantal mogelijkheden voor diegenen die een carrière in de particuliere sector na zijn afstuderen aan EBC Hochschule. Een optie is om een ​​trainee programma aan te sluiten in een groot bedrijf. Sommige afgestudeerden liever rechtstreeks in een gespecialiseerde afdeling, zoals marketing of financiën om te gaan.

De volgende bedrijven en sectoren hebben bewezen bijzonder aantrekkelijke kansen te bieden:

 • grote multinationale ondernemingen
 • kleine en middelgrote ondernemingen met een sterke internationale footprint
 • management consultancies en accountantskantoren

Sommige afgestudeerden ook ondernemer te worden en beginnen met hun eigen bedrijf na het afstuderen, bijvoorbeeld, een op basis van de business idee dat ze ontwikkeld in de module Business Plan Development. De Start-up Consulting center bij EBC Hochschule ondersteunt studenten en afgestudeerden in dergelijke ondernemingen.

Een andere optie is om uw academische opleiding met een masteropleiding voort te zetten, hetzij onmiddellijk na het succesvol afronden van de opleiding International Business Management, of na een paar jaar werkervaring. Verderop in de lijn, een andere mogelijkheid is om een ​​doctoraat te krijgen, vooral als je doel is om een ​​academische carrière.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • BA / MA (Hons) in International Business Management
  • Academic City, Verenigde Arabische Emiraten
 • BA (Hons) in International Business Management
  • Lancaster, Verenigd Koninkrijk
 • Bachelor of Business Administration (BBA)
  • Langley City, Canada
  • Richmond, Canada