Keystone logo
Edith Cowan University

Edith Cowan University

Edith Cowan University

Invoering

Waarom ECU een goede keuze is voor internationale studenten

Edith Cowan University (ECU) is een openbare universiteit in West-Australië. Het is genoemd ter ere van de eerste vrouw die werd gekozen in een Australisch parlement, en het is de enige Australische universiteit die naar een vrouw is vernoemd. We hebben drie campussen in West-Australië, elk met een moderne, levendige locatie om te studeren en te leren.

Onze campussen beschikken over up-to-date faciliteiten, waaronder draadloos internet, 24 uur per dag toegang tot computerlokalen, bibliotheken met open studieplekken buiten kantooruren en een veilige omgeving om in te studeren, alleen of met andere studenten. We zetten ons ook in voor het behoud van onze omgeving door onze voetafdruk te verkleinen en de verwezenlijking van een duurzame gemeenschap aan te moedigen.

189108_18192-1-2837.jpg

Als je aan ECU studeert, krijg je een 5-sterrenopleiding. Dat omvat hoe u wordt onderwezen, hoe u vaardigheden voor de toekomst ontwikkelt en hoe u tijdens uw cursus wordt ondersteund. De kwaliteit van het lesgeven is super belangrijk, en bij ECU zijn de regels voor lesgeven. In een onafhankelijk onderzoek - de afgelopen 16 jaar elk jaar - hebben onze afgestudeerden ons beoordeeld met 5 sterren voor onderwijskwaliteit (Good Universities Guide)

189107_18192-1-0214.jpg

We hebben 8 onderwijs- en onderzoeksscholen die gezamenlijk een breed scala aan cursussen geven op het gebied van kunst en geesteswetenschappen, bedrijfskunde en recht, onderwijs, techniek, medische en gezondheidswetenschappen, verpleegkunde en vroedkunde, wetenschap en de Western Australian Academy of Performing Arts. Ons uitgebreide scala aan graden is ontwikkeld in overleg met branchegroepen en ons onderwijzend personeel heeft uitgebreide ervaring in de branche. U kunt dus brancherelevant onderwijs en onderzoek verwachten in een ondersteunende studieomgeving die bruist van bekroonde faciliteiten.

Graden die je plaatsen brengen

ECU-graden worden internationaal erkend en veel van onze cursussen zijn professioneel geaccrediteerd door nationale en internationale beroepsorganisaties en -organisaties. Dat betekent dat uw ECU-kwalificatie u zal helpen bij het vinden van werk over de hele wereld, ook in uw eigen land.

De beste algehele ervaring

Bij ECU weten we dat het universitaire leven meer is dan studeren en colleges volgen. Hier moedigen we je aan om je leven te verrijken met studentenclubs, sportteams, mogelijkheden voor vrijwilligerswerk en meer. In de QILT-enquête van 2020 waren we zelfs de beste van alle Australische universiteiten voor de algehele ervaring van niet-gegradueerde internationale studenten.

Onderwijs van de hoogste kwaliteit

We zijn een van de beste universiteiten van Australië om les te geven. Al 16 jaar lang beoordelen onze afgestudeerden de kwaliteit van ons onderwijs met 5 sterren in de Good Universities Guide. Daar kunnen slechts drie andere universiteiten in het land aan tippen.

Geweldige brancheverbindingen

ECU heeft veel samenwerkingsverbanden en banden met branchegroepen en organisaties in West-Australië, Australië en de rest van de wereld. Deze connecties helpen ons om je de mogelijkheid te bieden om praktijkervaring, stages of practica op te doen terwijl je studeert. Het kan je ook helpen bij het vinden van een baan nadat je bent afgestudeerd!

Onze opwindende en innovatieve partnerschappen in de sector helpen je waardevolle ervaring op te doen in de sector en het concurrentievoordeel dat nodig is in de huidige wereldwijde arbeidsmarkt, wie weet kan je volgende stage je een topcarrière opleveren, net als International Design Graduate Aryana. Ontdek hoe een stage bij IBM haar een voorsprong gaf op de concurrentie!

Legendarische studentenondersteuning

Studeren in een ander land kan voor veel mensen een uitdaging zijn. Maar bij ECU helpen we je om academische of persoonlijke uitdagingen te overwinnen via onze vele ondersteunende diensten. We zijn een van de beste universiteiten in Australië voor studentenondersteuning - we hebben zelfs een Student Success-team!

Extra jaar studierechten na het werk

Na het voltooien van je studie kom je mogelijk in aanmerking voor een tijdelijk visum voor afgestudeerden , waarmee je kunt wonen, werken en studeren terwijl je waardevolle werkervaring opdoet op de bloeiende Australische arbeidsmarkt. De regionale stadsstatus van West-Australië betekent dat u mogelijk in aanmerking komt voor een verblijf in West-Australië gedurende vier tot zes jaar na het voltooien van een bachelor- of postdoctorale studie.

WA breidt zijn lijst met beroepen voor afgestudeerden uit

Internationale studenten vormen een belangrijk onderdeel van de WA-gemeenschap en nu met meer dan 300 beroepen op de lijst met afgestudeerde beroepen , kan uw nieuwe kwalificatie zelfs leiden tot een permanente verblijfsvergunning, combineer dat met royale lonen en Perth's ranglijst van een van de meest leefbare steden ter wereld , er is nooit een betere tijd geweest om in WA te studeren.

Campusfuncties

Campus voorzieningen

ECU biedt een ondersteunende leeromgeving door een verscheidenheid aan diensten en faciliteiten op de campus aan te bieden aan al onze studenten.

Studentgerichte dienstverlening

Student- en personeelsgerichte diensten omvatten:

Accommodatie

We hebben op alle drie de campussen accommodatie op de campus, beheerd door Campus Living Villages.

kinderopvang

De campussen Joondalup en Mount Lawley bieden professionele, goed uitgeruste kinderopvangcentra.

Computerlokalen en draadloos internet

Studenten hebben 24 uur per dag toegang tot computerfaciliteiten op de campus.

Begeleidingsdienst

Deze service kan u helpen bij het oplossen van academische of persoonlijke problemen. Het is gratis voor alle studenten.

Rechtvaardigheid, diversiteit en diensten voor gehandicapten

Deze diensten bieden ondersteuning aan studenten met uiteenlopende studiebehoeften.

Gezondheidsdienst

Medische centra zijn gunstig gelegen op de campussen Joondalup en Mount Lawley en bieden huisartsen en verpleegkundige behandelingen.

Hulp bij slechthorenden

ECU biedt twee soorten hoorhulpsystemen - inductie en infrarood - in verschillende onderwijs- en leerruimtes op de drie campussen.

Met het vloerinductielustype kunt u uw persoonlijke hoortoestel rechtstreeks met een luisterspoel (opneemspoel) gebruiken.
De infraroodoplossing vereist de lening van een van de volgende twee soorten ontvangers:

 • Een ontvanger die compatibel is met uw hoortoestel met luisterspoel.
 • Een headset met infraroodontvanger.

IR-gehoorvergrotingsontvangers zijn verkrijgbaar bij het Equity, Diversity and Disability Office en op de volgende locaties:

 • Joondalup eLab (JO.31.233)
 • Monteer Lawley eLab (ML.10.136)
 • Zuidwest eLab (SW.3.101E)

Bibliotheek

Campusbibliotheken bieden uitgebreide boeken- en tijdschriftencollecties, elektronische bronnen en faciliteiten voor studie en onderzoek.

Studentenhub

Student Hub is het eerste aanspreekpunt voor alle vragen van studenten, inclusief academische informatie, inschrijvingen en toegangskaarten.

Studentengilde, clubs en verenigingen

De Student Guild vertegenwoordigt studenten op een scala van academische en juridische kwesties. Het biedt ook veel sociale en culturele activiteiten via een reeks clubs en verenigingen.

Commerciële verkooppunten

Eten, cafés en bars

Van een kopje koffie voor onderweg tot een stevige maaltijd, onze campussen hebben een scala aan eet- en drinkgelegenheden.

Kapsalon en schoonheidssalon

Crown Hairdressing is gevestigd op de Joondalup Campus en bedient zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers en studenten.

Sporten en fitnessen

Op alle drie de campussen bevinden zich moderne sport-, recreatie- en fitnessfaciliteiten.

De coöperatieve winkel

De Co-Op Shops bieden een breed scala aan educatieve en leermiddelen, evenals software, technologie, games, kantoorbenodigdheden, kleding, reisaccessoires en meer.

Print-, kopieer- en scandiensten

De printcentra van Luminate PrintWorks staan open voor medewerkers en studenten. Experts ter plaatse geven u ideeën en aanbevelingen voor het maken van brochures en posters, het afdrukken van scripties, studienotities en nog veel meer. Luminate PrintWorks-centra bevinden zich op de Joondalup, Mount Lawley en South West Campussen.

Onze campussen

We hebben drie campussen in West-Australië, elk met een moderne, levendige locatie om te studeren en te leren. Onze campussen beschikken over up-to-date faciliteiten, waaronder draadloos internet, 24 uur per dag toegang tot computerlokalen, bibliotheken met open studieplekken buiten kantooruren en een veilige omgeving om in te studeren, alleen of met andere studenten.

Joondalup-campus

Onze Joondalup Campus is het hoofdkantoor van de universiteit. De campus beschikt over ultramoderne faciliteiten, waaronder het Health and Wellness Building, een sport- en fitnesscentrum van meerdere miljoenen dollars, een bekroonde bibliotheek en studentencentrum, een microbrouwerij, een openluchtbioscoop voor de zomermaanden en op -campus accommodatie.

Mount Lawley-campus

Onze Mount Lawley Campus ligt op slechts enkele minuten van Perth CBD en de caféstrip Beaufort Street. Het is uitgerust met uitgebreide leermiddelen, eersteklas IT- en podiumkunstenfaciliteiten, een sport- en fitnesscentrum en accommodatie op de campus. De campus is ook de thuisbasis van de Western Australian Academy of Performing Arts (WAAPA).

Campus Zuidwest

Onze South West Campus (Bunbury) ligt op twee uur rijden ten zuiden van Perth, binnen handbereik van de wereldberoemde Margaret River-regio. De Campus is de grootste universiteitscampus buiten het grootstedelijk gebied en beschikt over moderne faciliteiten, kleine klassen, een uitgebreid cursusaanbod en accommodatie op de campus.

  Beurzen en financiering

  Getuigenissen van studenten

  Locaties

  Locaties
  • Joondalup

   Edith Cowan University 270 Joondalup Drive, 6027, Joondalup

   • facebook
   • youtube
   • instagram
   • twitter
   • linkedin
  • Mount Lawley

   Edith Cowan University 2 Bradford Street, 6050, Mount Lawley

   • Bunbury

    Edith Cowan University 585 Robertson Drive, , Bunbury

    Vragen