Keystone logo
© EdUHK
The Education University of Hong Kong

The Education University of Hong Kong

The Education University of Hong Kong

Invoering

Over EdUHK

De Education University of Hong Kong is een door de overheid gefinancierde tertiaire instelling die zich richt op de bevordering van leren en onderwijzen, door middel van een divers aanbod van academische en onderzoeksprogramma's op het gebied van onderwijs en aanvullende sociale wetenschappen, wetenschappen, kunsten en geesteswetenschappen.

EdUHK staat op de 5e plaats in Azië en op de 20e plaats in de wereld op het gebied van onderwijs (QS World University Rankings by Subject 2024). EdUHK leidt sociale leiders op die intellectueel actief, sociaal betrokken en mondiaal bewust zijn, om agenten van verandering te worden in de gemeenschappen die zij dienen. EdUHK wil een toonaangevende universiteit zijn in de regio Azië-Pacific en daarbuiten, met een focus op onderwijsonderzoek, -ontwikkeling en -innovatie.

Visie

We zullen onze rol als toonaangevende universiteit in de regio Azië-Pacific en daarbuiten verder versterken, met een focus op onderwijsonderzoek, ontwikkeling en innovatie. We blijven ons lokaal, regionaal en internationaal profileren en onze impact vergroten door middel van onderzoek en wetenschap van hoge kwaliteit. We zetten ons in om uitstekende en zorgzame docenten en professionals op te leiden die een constructieve bijdrage leveren aan duurzame sociale en economische ontwikkeling in Hongkong en daarbuiten.

Missie

Toegewijd aan de Onderwijs-plus-benadering, is onze primaire missie het leiden van onderwijsinnovatie en het bevorderen en ondersteunen van de strategische ontwikkeling van het onderwijs, de lerarenopleiding en disciplines die complementair zijn aan het onderwijs door uitstekende en moreel verantwoordelijke onderwijzers en professionals voor te bereiden en hun levenslang leren te ondersteunen.

Visum vereisten

Visa Application

Een studentenvisum is een must voor niet-lokale studenten (tenzij je verblijfsrecht in Hong Kong hebt) die in Hong Kong willen studeren en je moet dit aanvragen voordat je aankomt. Iemand die als bezoeker Hong Kong binnenkomt, kan geen student worden aan een school, universiteit of andere onderwijsinstelling.

Het visumaanvraagproces duurt normaal gesproken ongeveer zes tot acht weken bij de immigratiedienst nadat alle vereiste documenten zijn ontvangen. Om vertragingen bij de inschrijving te voorkomen, dient u de visumaanvraag zo snel mogelijk in te dienen.

How to apply

  • Vul deel A van het visumaanvraagformulier (ID995A) in, voorzien van een pasfoto. Lees alstublieft A Guidebook for Entry for Study in Hong Kong, opgesteld door de immigratiedienst van Hong Kong. U kunt ons voorbeeld raadplegen.
  • Een kopie van uw paspoortinformatiepagina met uw persoonlijke gegevens, afgiftedata en vervaldatum.
  • Een kopie van uw financiële bewijs in het Engels. Het kan gaan om een brief van uw bank of bankafschrift, loonstrookjes, documenten voor uw lening en uitkering, inkomensbewijs van uw referent, studiebeurs, etc.
  • Als u jonger dan 18 jaar bent, moet een van uw ouders zijn/haar familielid/vriend in de HKSAR machtigen om uw voogd te zijn. Er moet een toestemmingsbrief worden overlegd die naar behoren is ondertekend door de voogd en een van uw ouders. Als u The Education University of Hong Kong ( EdUHK ) als uw voogd wilt machtigen, moet u een toestemmingsformulier indienen dat is ondertekend door een van uw ouders wanneer u de documenten naar GAO verzendt. U kunt naar dit voorbeeld verwijzen.

De geldigheidsduur van je studentenvisum is in overeenstemming met de normale duur van je studieprogramma, onder voorbehoud van de resterende geldigheidsduur op je reisdocument. Als uw reisdocument bijvoorbeeld één jaar verloopt vanaf de dag dat u Hong Kong binnenkomt, bedraagt de toegekende verblijfslimiet slechts één jaar. Als uw studieduur de geldigheidsduur van uw reisdocument overschrijdt, wordt u voor het gemak ten zeerste aangeraden uw reisdocument te verlengen voordat u een studentenvisum aanvraagt.

De benodigde documenten moeten vóór een bepaalde deadline per koerier naar het Global Affairs Office (GAO) worden gestuurd. GAO zal de aanvraag vervolgens ter goedkeuring voorleggen aan de immigratiedienst van Hong Kong. Normaal gesproken duurt het ongeveer zes tot acht weken om een visumaanvraag te verwerken. Zodra het visum is verleend, wordt u per e-mail een e-visum toegestuurd.

Visa fee

Houd er rekening mee dat zodra de visumaanvraag door GAO is verwerkt, de visumverwerkingskosten, die HK$ 530 bedragen, niet kunnen worden terugbetaald. Nadere details volgen zodra je wordt toegelaten tot EdUHK .

Beurzen en financiering

Beurzen worden voornamelijk toegekend op basis van academische verdiensten. Er wordt ook rekening gehouden met dienstverlening aan de gemeenschap, buitenschoolse activiteiten, leiderschapskwaliteiten en andere criteria die door donoren zijn vastgelegd. Academische eenheden en andere bureaus van de universiteit worden uitgenodigd om aanbevelingen voor beurzen te doen, terwijl sommige beurzen openstaan voor aanmelding.

Campusleven & Faciliteiten

Venues

  • Er zijn ruim 10 collegezalen en 60 algemene onderwijsruimten beschikbaar voor boeking.

Sports Facilities

  • Voorzieningen en sportcomplex ( EdUHK Tai Po Campus)
  • EdUHK Sportcentrum (Pak Shek Kok)

Parkeerdiensten

Catering diensten

BBQ-pit

Gemakswinkel

Postdiensten

Locaties

  • Hong Kong

    10 Lo Ping Road, Tai Po, New Territories Hong Kong, , Hong Kong

Vragen