Keystone logo
© EdUHK
The Education University of Hong Kong

The Education University of Hong Kong

The Education University of Hong Kong

Invoering

Over EdUHK

De Education University of Hong Kong is een door de overheid gefinancierde tertiaire instelling die zich richt op de bevordering van leren en onderwijzen, door middel van een divers aanbod van academische en onderzoeksprogramma's op het gebied van onderwijs en aanvullende sociale wetenschappen, wetenschappen, kunsten en geesteswetenschappen.

EdUHK staat op de 5e plaats in Azië en op de 20e plaats in de wereld op het gebied van onderwijs (QS World University Rankings by Subject 2024). EdUHK leidt sociale leiders op die intellectueel actief, sociaal betrokken en mondiaal bewust zijn, om agenten van verandering te worden in de gemeenschappen die zij dienen. EdUHK wil een toonaangevende universiteit zijn in de regio Azië-Pacific en daarbuiten, met een focus op onderwijsonderzoek, -ontwikkeling en -innovatie.

Visie

We zullen onze rol als toonaangevende universiteit in de regio Azië-Pacific en daarbuiten verder versterken, met een focus op onderwijsonderzoek, ontwikkeling en innovatie. We blijven ons lokaal, regionaal en internationaal profileren en onze impact vergroten door middel van onderzoek en wetenschap van hoge kwaliteit. We zetten ons in om uitstekende en zorgzame docenten en professionals op te leiden die een constructieve bijdrage leveren aan duurzame sociale en economische ontwikkeling in Hongkong en daarbuiten.

Missie

Toegewijd aan de Onderwijs-plus-benadering, is onze primaire missie het leiden van onderwijsinnovatie en het bevorderen en ondersteunen van de strategische ontwikkeling van het onderwijs, de lerarenopleiding en disciplines die complementair zijn aan het onderwijs door uitstekende en moreel verantwoordelijke onderwijzers en professionals voor te bereiden en hun levenslang leren te ondersteunen.

Locaties

  • Hong Kong

    10 Lo Ping Road, Tai Po, New Territories Hong Kong, , Hong Kong

Vragen