Keystone logo
The Education University of Hong Kong Bachelor of Arts (Honours) in Creatieve kunsten en cultuur
The Education University of Hong Kong

Bachelor of Arts (Honours) in Creatieve kunsten en cultuur

Hong Kong, Hongkong

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

HKD 145.000 / per year *

Op de campus

* Niet-lokale studenten I Lokale studenten: HK$42.100 per jaar

Invoering

Dit is het eerste undergraduate programma in Hong Kong dat kunstmanagement en culturele studies aanbiedt als aanvulling op de opleiding in de creatieve kunsten. Het is gericht op het ontwikkelen van community-based kunstenaars die in staat zijn om te werken in een scala van gevestigde kunstvormen en bij te dragen aan de promotie en ontwikkeling van kunst en kunsteducatie in de lokale, regionale en internationale culturele en creatieve industrieën. Studenten richten zich op één kunstdiscipline: Muziek of Beeldende Kunst.

De Bachelor of Arts (Honours) in Creative Arts and Culture - BA (CAC) -programma kent twee stromingen: muziek en beeldende kunst. Hoewel de twee stromen een aanzienlijk aantal elementen gemeen hebben, wordt elke stroom als een onafhankelijke keuze behandeld met het oog op toelating.

Wat zijn community-based artiesten (CBA)

Het belang van het ontwikkelen van onze studenten als community-based kunstenaars (CBA) is tweeledig. Ten eerste wil het programma afgestudeerden opleiden die artistiek en cultureel onderlegd zijn, d.w.z. die het vermogen hebben om de kunstuitingen van verschillende culturen te waarderen. Van deze afgestudeerden wordt verwacht dat ze zich inzetten voor het ontwikkelen en promoten van de kunsten in verschillende contexten en settings. Naast deze toewijding wordt van onze afgestudeerden verwacht dat ze de kennis, vaardigheden en inzichten die ze tijdens het programma hebben opgedaan, toepassen om de kunsten toegankelijker en meer welkom te maken in hun eigen gemeenschap. Met hun eigen sterke punten en expertise zal elke afgestudeerde op zijn eigen unieke manier bijdragen als een CBA.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen