Keystone logo
Edutus College

Edutus College

Edutus College

Invoering

Edutus University (een instelling voor hoger onderwijs die is ontstaan door de fusie van het College of Modern Business Sciences en het János Harsányi College) is een jonge, zich dynamisch ontwikkelende, milieubewuste universiteit. Het belangrijkste doel van Edutus University is om het karakter van een "kenniscentrum" te versterken door de relaties met het openbaar onderwijs en de zakenwereld te versterken en nieuwe manieren van samenwerking op te bouwen, zodat haar diensten het concurrentievermogen van de regio kunnen bevorderen.

De rechtsvoorganger van de Edutus-universiteit, het College of Modern Business, werd in 1992 in Tatabánya opgericht en was in wezen gespecialiseerd in bedrijfseducatie als de eerste particuliere universiteit in Hongarije. Tijdens zijn meer dan twintigjarig bestaan heeft het een aantal ingrijpende veranderingen ondergaan: het college, oorspronkelijk afkomstig uit Tatabánya, werd uitgebreid met een vestiging in Boedapest en later over de grens in Odorheiu Secuiesc. Vanaf 2017 startte de opleiding in het Sümeg Community Higher Education Training Centre en vanaf 2018 begon de opleiding in het Civitas Sapiens Centre van het College in Tata. Eind 2017 voldeed het College aan de criteria voor de kwalificatie “University of Applied Sciences”, dus vanaf 2018 blijft het opereren als Edutus University.

In Tatabánya startte naast de bedrijfscursussen ook technische opleidingen. De lasermachine, die ook op Europees niveau wordt erkend, zorgt voor onderwijsonderzoek van internationale klasse en de verkoopbare praktische toepassing van de technologie. Met de toetreding tot het János Harsányi College in 2011, werd ons aanbod in verschillende opzichten aangevuld met een algemeen erkend, marktleidend opleidingsgebied op het gebied van toerisme en hospitality. Hierdoor werden we geassocieerde leden van de nummer één wereldorganisatie van toerisme, de in Madrid gevestigde Wereldorganisatie voor Toerisme (UNWTO), als de enige instelling voor hoger onderwijs in Hongarije. Sindsdien heeft UNWTO Promotion University geselecteerd als haar wereldwijde kennisnetwerk voor toerisme.

Locaties

  • Tatabánya

    Stúdium tér,1, 2800, Tatabánya

    Vragen