MasterPhDLawMBAHealthcareCoursesOnline
Keystone logo
Fast-track counseling
By contacting the school, you'll get access to free priority counselling for any study and application questions.
Egas Moniz School of Health & Science Bachelor in de gastronomie
Egas Moniz School of Health & Science

Bachelor in de gastronomie

Monte de Caparica, Portugal

3 Years

Engels, Portugees

Full time

Aanvraagdeadline

01 Sep 2025

EUR 485 / per month *

Op de campus

* betaald over 12 maanden

Fast-track counseling
By contacting the school, you'll get access to free priority counselling for any study and application questions.

Invoering

De Bachelor's Degree in Gastronomie is ontworpen om professionals in staat om de kunst van het koken om te zetten in een wetenschap, het combineren van creativiteit, autonomie en strengheid op basis van de meest recente wetenschappelijke gegevens op te leiden.

Met een innovatieve en geïntegreerde aanpak combineert deze opleiding de gebieden voedingswetenschappen, hotelmanagement en catering, zodat studenten zich kunnen onderscheiden in een sector die voortdurend in ontwikkeling is.

Studenten krijgen de kans om vaardigheden te ontwikkelen om unieke voedingsproducten en innovatieve menu's te creëren die evenwichtig en duurzaam eten bevorderen, met respect voor cultuur, identiteit, geschiedenis en gastronomische traditie.

Bovendien vertrouwt dit programma op de samenwerking met partnerorganisaties, waardoor theoretische kennis kan worden omgezet in verrijkende praktijkervaringen en toekomstige professionals worden voorbereid om de uitdagingen van de markt met uitmuntendheid aan te gaan.

Dit certificaat kwalificeert de graad Gastronomie op het niveau van Bachelor (180 ECTS).

Innovatieve aspecten van de cursus

  • Hooggekwalificeerd onderwijzend personeel, waaronder chef-koks, hotelmanagers en onderzoekers;
  • De mogelijkheid om stage te lopen bij de beste bedrijven in de sector, zoals restaurants, hotels, keukenlaboratoria, adviesbureaus, enz.
  • Het enige gastronomische diploma in Portugal met verschillende disciplines op het gebied van gezondheid, waardoor gastronomen een bredere kennis krijgen;
  • De mogelijkheid om te trainen en te ontwikkelen in een internationale omgeving, wat de uitwisseling van ervaringen met verschillende culturen bevordert, aangezien deze graad een groot aantal internationale protocollen heeft;
  • Sterke praktische component, die waarde hecht aan leren in praktische en reële contexten, waardoor de integratie en professionalisering van studenten wordt bevorderd.
Lees meer op de website van de instelling

Programma levering

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Over de school

Vragen