
BSc in
Bachelor of Science in International Hospitality Management EHL Hospitality Business School

Invoering
Onze Bachelor in Hospitality bereidt je voor op het leiden en lanceren van bedrijven met behulp van een dual-excellence-aanpak die de perfecte balans ontwikkelt tussen gastvrijheid en soft skills, gecombineerd met managementexpertise en academische nauwkeurigheid, die je opdoet door te leren van toonaangevende experts in de academische wereld en branchepraktijk. Het is een ideale keuze als je op zoek bent naar een zakelijke opleiding met de extra opwinding van gastvrijheid en stages.
Hoogtepunten van de cursus
- Wereldwijde studiemogelijkheden in Zwitserland en Singapore
- Praktische training om bedrijven van de grond af aan te managen
- Michelinsterrenervaringen met bekroonde chef-koks
- Dubbele excellentie in academische en industriële praktijk onderwezen door experts
- Buitenschoolse activiteiten en commissies om leiderschap en creativiteit te ontwikkelen
- R&D workshop en een kans om stage te lopen in je eigen start-up bedrijf
- Twee stages en een zakelijk project voor een voorsprong in je carrière
Belangrijkste feiten
- Diploma
Bachelor of Science HES-SO in International Hospitality Management - Looptijd
4 jaar inclusief het voorbereidend jaar - accreditatie
NECHE (VS) & de Zwitserse Raad voor Accreditatie (via zijn associatie bij overeenkomst met de University of Applied Sciences Western Switzerland (HES-SO) - Stages
6 maanden in Operations | 6 maanden in administratie
De professionele Pathway -optie
Na het behalen van de Swiss Professional Degree, afgeleverd door EHL Swiss School of Tourism and Hospitality op EHL Campus Passugg, kun je het EHL behalen door drie extra semesters te studeren.
De cursussen zijn gericht op internationale bedrijfsstrategie en -ontwikkeling, waarbij de eerste twee semesters plaatsvinden op EHL Campus Passugg en het laatste semester op EHL Campus Lausanne.
Er is ook de mogelijkheid voor semesteruitwisselingen met de Singapore-campus voor geselecteerde studenten.
Galerij
toelatingen
Beurzen en financiering
Financiële steun voor het voorbereidend jaar (bachelorprogramma)
- Collegegeldvrijstelling : Verdienste en financieel gebaseerde collegegeldvrijstelling die wordt toegepast op uw voorbereidend jaar collegegeld. De collegegeldvrijstelling varieert van 5.000 CHF -20.000 CHF. Neem contact op met je Admissions Officer als je een vrijstelling van collegegeld wilt aanvragen. Alle in te vullen documenten worden direct naar u verzonden
- Latin American Fund Award : een op verdiensten gebaseerde prijs die wordt toegepast op je collegegeld voor het voorbereidend jaar. De prijs varieert van 2.000 CHF - 10.000 CHF en is bestemd voor Latijns-Amerikaanse studenten die zich aanmelden vanuit hun thuisland in Latijns-Amerika. Uw CV, een motivatiebrief en bijgewerkte transcripties moeten ter overweging naar uw Admissions-contact worden gestuurd.
EHL Stichting voor beurzen en ereleningen
Om sociale diversiteit en talenten te bevorderen, zet EHL zich in voor het verstrekken van een studiebeurs en financieel hulpprogramma voor verdienstelijke buitenlandse studenten en Zwitserse studenten die niet profiteren van HES-SO-beurzen.
Om deze studenten te helpen en nieuwe vaardigheden aan te trekken, is de “EHL Foundation for Scholarships and Honorary Loans” opgericht.
HotellerieSuisse-beurzen
De Tschumi Foundation biedt HotellerieSuisse-beurzen aan Zwitserse staatsburgers of staatsburgers van andere landen die ten minste vijf jaar voor aanvang van hun opleiding in Zwitserland hebben gewoond en die actief zijn ingeschreven bij EHL.
Internationale studieleningen en beurzen voor de bacheloropleiding
EHL's accreditatie als Swiss University of Applied Science en NECHE (VS) accreditatie zorgt ervoor dat onze opleidingen worden erkend door overheden en instellingen over de hele wereld. Deze erkenning maakt het voor studenten van bepaalde landen mogelijk om beurzen, beurzen en leningen aan te vragen in hun thuisland om hun studie aan EHL te financieren.
De volgende landen hebben leningprogramma's waarvoor EHL-studenten in aanmerking kunnen komen.
- Canada: Canadese studieleningen
- Frankrijk: studieleningen en beurzen voor Franse burgers
- Zwitserland: Kantonbeurzen en studieleningen
- VK: Loopbaanontwikkelingsleningen voor Britse studenten en inwoners van het VK
- VS: federale en onderhandse leningen voor Amerikaanse staatsburgers en permanente inwoners
Andere landen kunnen ook financiële ondersteuning bieden aan studenten die naar EHL gaan. Neem contact met ons op om een aanvraag in te dienen en meer te weten te komen over deze opties voor studieleningen.
leerplan
Voorbereidend jaar - Onderdompeling
Tijdens je eerste jaar bij EHL leer je op manieren die je je nooit had kunnen voorstellen terwijl je een rennende sprong maakt in de wereld van gastvrijheid, inclusief het voorrecht om te oefenen in een restaurant met een Michelin-ster onder leiding van door de industrie bekroonde chef-koks en instructeurs.
Voorbereidend jaar wordt gegeven op Campus Lausanne in Zwitserland, ongeacht of je ervoor kiest om de rest van het programma in Singapore of Zwitserland te studeren. Eigenschappen voorbereidend jaar:
- 6 maanden hands-on training om gastvrijheidskennis te ontwikkelen
- 20 workshops die elk aspect van hotel- en restaurantactiviteiten behandelen
- Deskundige professionele docenten met een door de industrie geprezen achtergrond
- Stage van 6 maanden in een horecabedrijf naar keuze
Jaar 1 - Stichting
In het eerste jaar van de BSC (na het voorbereidend jaar), begin je met het leggen van de basis voor je managementcarrière, leer je de tools van de horeca en de technologie en terminologie van de industrie voor belangrijke horecaafdelingen en -functies.
Semester 1:
- Financiële boekhouding
- Kostenbeheersing voor eten en drinken
- Micro-economie
- Grondslagen van gastvrijheidsmarketing
- Management Informatie Systeem Tools/Spreadsheets
- Menselijk gedrag en prestaties op de werkplek
- Zakelijke communicatie
- Vreemde talen
Semester 2:
- Operationele marketing in de horeca
- Servicekwaliteit en ontwerp
- Horeca economie
- Onderwerpen in financiële analyse
- Academisch schrijven
- Afdelingsmanagement kamers
- Macro-economie
- Statistieken
- Vreemde talen
Jaar 2 - Toepassing
In het tweede jaar volg je een uitdagende academische benadering van de theorie van gastvrijheidsmanagement, begeleid door gevorderde academische beoefenaars, waarbij je onderzoek toepast om robuuste bedrijfs- en ondernemerschapsplannen te genereren. Het academisch semester wordt gevolgd door een managementstage, waarbij je een toezichthoudende rol op je neemt of zelfs stage loopt in je eigen horeca start-up.
Semester 3:
- Inkomstenbeheer
- Talentmanagementsystemen
- Juridisch bewustzijn
- Management accounting
- Klantinformatie & Distributie
- Kanaal beheer
- Marketing van internationale diensten
- Vreemde talen
Semester 4:
Deze stage biedt je de mogelijkheid om meer verantwoordelijkheden op je te nemen en de administratieve en managementconcepten die je in de klas hebt geleerd toe te passen op echte horecaprojecten, teams en afdelingen.
Professionele prestatie: doe meer ervaring op in een klassiek horecabedrijf of probeer een ander type bedrijf, zoals financiën, luxe, reizen, evenementen of wellness.
Carrièrevaardigheden: Zelfstandig zoek en solliciteer je naar deze stage op basis van je eerdere stage-ervaring en carrièreambities.
Word stagiair in je eigen start-up
In plaats van de managementstage kun je ervoor kiezen om stagiair te worden in je eigen start-upproject, waarbij je al je tijd en energie besteedt aan het ontwikkelen en uitvoeren van je bedrijfsconcept onder begeleiding van faculteitsleden.
Jaar 3 - Integratie
In het laatste jaar pas je de opgedane kennis en vaardigheden toe om bedrijfsstrateeg en -adviseur te worden. U krijgt de kans om te kiezen uit onze door de industrie ontworpen keuzevakken en uw expertisegebieden op maat te maken.
Je kiest tussen een individueel toegepast onderzoeksproject en een studentenadviesproject ("Student Business Project"), een adviesmandaat voor een echte externe klant, waar je in een groep werkt aan het oplossen van een echte zakelijke uitdaging voor een branche partner.
Semester 5:
- Bedrijfsstrategie
- Vastgoedfinanciering
- Bedrijfsfinanciën
- Beheer van hotelactiva
- onderzoeksmethode
- Project management
- Marktonderzoek
Semester 6 - Een specialisatie op maat:
Tijdens je laatste semester kun je drie keuzevakken kiezen, afhankelijk van je interesse en loopbaanambities, zodat je je vaardigheden op maat kunt maken, afhankelijk van waar je naartoe hoopt na je afstuderen.
Ranglijsten
EHL staat op nummer 1 door werkgevers*
EHL is 's werelds toonaangevende universiteit voor hospitality management met meerdere topranglijsten en onderscheidingen voor uitstekende excellentie in gastvrijheid en vrijetijdsstudies, culinaire kunsten en bedrijfseducatie.
EHL was vier jaar op rijde nummer één hospitality management school ter wereld .(QS World University-ranglijst, 2019-2022)
Volgens de QS University Ranking staat EHL op nummer vijf van de Zwitserse universiteiten voor bedrijfskunde en management, 2021.
Het restaurant voor gastronomische studentenopleiding van de school, Le Berceau des Sens, is ook het eerste en enige in zijn soort in Zwitserland met één Michelin-ster (2019-2022) en het behoudt een beoordeling van 16/20 in de Gault et Millau-gids sinds 2018.
Krachtig alumninetwerk
- 30.000 leden
- 150 landen
- 64% Senior Managers, CEO's, Executives & Eigenaars
Sterke reputatie in de sector
- Meer dan 200 bedrijven rekruteren op de campus
- Meer dan 10.000 branchepartners posten op het EHL-vacatureplatform
- #1 voor werkgeversreputatie (QS Hospitality School Rankings)
Programma resultaat
Ervaring uit de echte wereld
Horeca Stages
Je professionele stages vinden plaats in het voorbereidend jaar en het tweede jaar van je BSc in gastvrijheid. De eerste stage richt zich op hospitality operaties en persoonlijke professionele vaardigheden. De tweede richt zich op administratieve en toezichthoudende vaardigheden terwijl u grotere verantwoordelijkheden op u neemt en managementtheorie toepast.
Studenten bedrijfsproject
In het laatste semester van je bachelor in gastvrijheid heb je de keuze tussen een individueel toegepast onderzoeksproject en een studentenadviesproject ("Student Business Project"), een adviesmandaat voor een echte externe klant.