Keystone logo
Emirates Institute for Banking and Financial Studies

Emirates Institute for Banking and Financial Studies

Emirates Institute for Banking and Financial Studies

Invoering

over EIBFS

het Emirates Instituut voor Banking and Financial Studies (EIBFS), opgericht in 1983, biedt wereldklasse opleidingen, trainingen en aanverwante diensten op het gebied van bank- en financieel in de drie state of the art campussen strategisch gelegen in Sharjah, Abu Dhabi en Dubai . Toegewijd aan de Emiratisation initiatief EIBFS ondersteunt VAE onderdanen door het verstrekken van top-notch trainingsfaciliteiten en het stimuleren van carrière groei in de bank- en financiële diensten.

EIBFS is wereldwijd geïntegreerd met verschillende toonaangevende instituten en universiteiten van de wereld tot stand te brengen en bieden de beste programma's en cursussen in het bankwezen en financiën aan de Verenigde Arabische Emiraten.

EIBFS heeft belangrijke bijdragen geleverd aan het leven en de carrière van duizenden studenten en werkende professionals in het domein gebied van bank- en financieel ondersteund door hooggekwalificeerde, bekwame en ervaren academici en corporate trainers gemaakt.

EIBFS is getuige geweest van een aanzienlijke groei door de jaren heen, met name in het aantal studenten en stagiairs, academische en opleidingen, campussen sites, docenten en medewerkers, alumni en diverse andere dimensies.

Elk jaar, het instituut is verheugd over duizenden studenten en stagiairs uit heel de VAE op te voeden, te trainen en bieden een breed scala van bank- en financiële mogelijkheden te leren ondersteund door de beste in de klas onderzoek, expertise, programma's en voorzieningen.

Locaties

 • Dubai

  EIBFS Dubai Campus Dubai International Academic City Al Ruwayyah 2 Opposite Zayed University, 341400, Dubai

  • Abu Dhabi

   EIBFS Abu Dhabi Campus Al Moroor Street Next to the Emirates Centre for Strategic Studies and Research , 7108, Abu Dhabi

   • Sharjah

    EIBFS Sharjah Campus Opposite Sharjah Immigration & UAE Central Bank , 4166, Sharjah

   Vragen