Keystone logo
Embry-Riddle Aeronautical University Bachelor of Science in de ruimtefysica
Embry-Riddle Aeronautical University

Bachelor of Science in de ruimtefysica

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1.563 / per credit *

Op de campus

* per krediet uur

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Embry-Riddle's Bachelor of Science in Space Physics is bedoeld voor studenten met superieure wiskundige en wetenschappelijke vaardigheden en die een sterke interesse in de ruimte hebben. Afgestudeerden komen naar voren met de vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken in graduate studies, om op een zinvolle manier bij te dragen aan de groeiende commerciële ruimtebeweging of om een carrière in de toegepaste natuurkunde te beginnen. Studenten van het Space Physics-programma werken onder leiding van gerenommeerde natuurkundigen die hun passie voor het universum delen. Het Space Physics-programma van ERAU is ontworpen om studenten te helpen bij het verkennen van de fysische verschijnselen die in ons universum worden waargenomen, en om de fysieke parameters van nabijgelegen exoplaneten te meten met behulp van onze campusobservatoria.

Een graad in ruimtefysica biedt een sterke experimentele natuurkunde-achtergrond, dus afgestudeerden komen uit het programma en zijn klaar om te werken in onderzoek of binnen de ontluikende commerciële ruimtevaartindustrie.

Afgestudeerden van het programma zijn ook zeer geschikt voor het nastreven van een loopbaan in de medische fysica, biofysica, plasmafysica en in de militaire en veiligheidssector.

Zelfs als student hebben studenten de mogelijkheid om betrokken te zijn bij een verscheidenheid aan door de faculteit gesponsorde onderzoeksprojecten.

Studenten van ERAU kunnen lid worden van een aantal professionele organisaties en clubs om te beginnen met netwerken en zich volledig in het veld te verdiepen. Interessante organisaties zijn onder meer het studentenhoofdstuk van de Mars Society, Society of Physics Students en Sigma Pi Sigma, de nationale natuurkunde-honoursvereniging.

Over Space Physics op de Daytona Beach, FL Campus

De BS in Space Physics-opleiding maakt deel uit van de afdeling Physical Sciences in het College of Arts and Sciences en legt de nadruk op de fysica van de zonne-terrestrische en verre ruimte-omgevingen.

Studenten leren hoe ze de magnetische en elektrische verschijnselen kunnen bestuderen die plaatsvinden in de ruimte, in de bovenste atmosfeer van planeten en op de zon. In het veld gebruiken ruimtefysici grondinstrumenten, ballonnen, raketten, satellieten en diepe ruimtesondes om deze verschijnselen te bestuderen.

Dit programma is bedoeld om afgestudeerden te produceren die een carrière in ruimtegerelateerde beroepen willen nastreven of die geavanceerde studies willen volgen op verschillende gebieden van wetenschap en techniek.

Het gebouw van de College of Arts and Sciences herbergt Florida's grootste universitaire onderzoekstelescoop, een geïnstrumenteerde Ritchey-Chrétien-spiegeltelescoop van 1 meter. Aangrenzend is een helioscoop om de zonneactiviteit te observeren.

ERAU's Daytona Beach Campus ligt slechts 80 kilometer ten noorden van Kennedy Space Center, het epicentrum van Florida's Space Coast. Studenten kunnen getuige zijn van lanceringen vanaf de campus door gewoon naar buiten te gaan en naar het zuiden te kijken.

De locatie van de Daytona Beach Campus plaatst ERAU dicht bij veel van de activiteiten rond de volgende generatie ruimteverkenningsmissies.

Een typisch eerste jaar omvat cursussen algemeen onderwijs plus kernwerk, zoals actuele onderwerpen in de ruimtewetenschappen en fundamentele wiskunde en wetenschappen.

Het programma deelt zijn faciliteiten en sommige cursussen werken met het zeer succesvolle Engineering Physics-programma, een van de grootste in zijn soort in de VS.

Studenten kunnen cursussen volgen bij het Kennedy Space Center via het Florida Space Institute, waarvan ERAU lid is. Of volg speciale rondleidingen door ruimtevoorzieningen met klassen of clubs, neem deel aan coöperaties of stages en woon ruimtelanceringen bij.

Over ruimtefysica op de Prescott, AZ Campus

Met de Bachelor of Science in Space Physics-opleiding kunnen studenten de fundamentele krachten in de natuur verkennen door atomaire, nucleaire en elementaire deeltjessystemen te onderzoeken. Dit programma voor toegepaste natuurkunde is bedoeld om afgestudeerden te produceren die zijn voorbereid op een loopbaan in de ruimte en ruimtevaart. Door samen te werken met een toegewijde faculteit met ultramoderne laboratoria en apparatuur, studeren studenten af die bereid zijn om de verkenning van de ruimte te promoten en bij te dragen aan de kennis in de wetenschap. Vanwege de sterke nadruk op experimentele natuurkunde, zijn afgestudeerden zeer geschikt om verschillende velden in de industrie en afgestudeerde programma's te betreden. Naast werkgelegenheid in onderzoek en het ruimteprogramma, zullen afgestudeerden met een natuurkundediploma diverse ruimtefysica-carrières nastreven op gebieden zoals medische fysica, biofysica, plasmafysica en andere gebieden die natuurkundigen gebruiken, zoals de militaire en veiligheidssector.

De Bachelor of Science in Space Physics-graad is gehuisvest in het Department of Physics in hetCollege of Arts and Sciences .

Studenten kunnen kiezen uit drie specialisatiegebieden:

 • Astrodeeltjesfysica
 • Exotische voortstuwing
 • Zwaartekrachtfysica en kosmologie

Op de Prescott Campus worden studenten ondergedompeld in het ontwerpen van experimenten en het bouwen van de apparatuur om hun onderzoek uit te voeren.

Je krijgt uitgebreide mogelijkheden om nauw samen te werken met toegewijde docenten en deel te nemen aan praktische ervaringen op ons ultramoderne campusobservatorium en labs. De heldere lucht van onze kilometers hoge campus biedt uitstekende kijkmogelijkheden van onze 12-inch Schmidt-Cassegrain-telescoop.

Het Prescott Observatory Complex behoorde volgens CollegeRank.net tot de Top 25 Best College Astronomy Observatories. De Radio Observatory bestaat uit verschillende radioschotels en antennes, elk aangesloten op gespecialiseerde ontvangst- en analyseapparatuur.

Studenten gebruiken ook specifieke labs voor optica, exotische voortstuwing en kosmische straling, evenals de Laser Interferometer Gravitational-Wave Observatory (LIGO).

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • BSc (Hons) natuurkunde met astrofysica
  • Lincoln, Verenigd Koninkrijk
 • Astronomy, Space Science and Astrophysics with a Year in Industry - BSc (Hons)
  • Canterbury, Verenigd Koninkrijk
 • Astronomy, Space Science and Astrophysics - BSc (Hons)
  • Canterbury, Verenigd Koninkrijk