Keystone logo
emory university

emory university

emory university

Invoering

Een toonaangevende onderzoeksuniversiteit

Sinds 1836 heeft Emory's missie - kennis creëren, behouden, onderwijzen en toepassen in dienst van de mensheid - de universiteit geleid in haar werk om ontdekkingen te stimuleren, het algemeen welzijn te dienen en leiders voor te bereiden om een verschil te maken in de wereld.

De kern van Emory's impact is een duidelijk doel: verder denken dan jezelf. Dit doel - dit verantwoordelijkheidsgevoel - is aanwezig bij studenten, docenten en alumni van generatie op generatie. Of je hier nu werkt, hier lesgeeft, leert of contact maakt, Emory is een gemeenschap met impact waar het grotere goed in balans is met individueel belang. Onze moedige gemeenschap van zoekers en oplossers blijft zich de missie van de universiteit voorstellen en realiseren: kennis creëren, behouden, onderwijzen en toepassen in dienst van de mensheid.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Atlanta

    Dowman Drive,201, 30322, Atlanta

    Vragen