Keystone logo
Ensign College Bachelor of Applied Science Degree in communicatie
Ensign College

Bachelor of Applied Science Degree in communicatie

Salt Lake City, Verenigde Staten

0 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het vermogen om op een effectieve manier informatie te verzamelen, filteren en overbrengen wordt steeds belangrijker in de snelle markt van vandaag. De Bachelor of Applied Science Degree in Communication is ontworpen om je de harde en zachte vaardigheden te leren die nodig zijn om een gewilde professional te zijn op welk gebied je ook kiest. De vacatures zijn net zo divers als de vaardigheden, en je studeert af met het vermogen om geloofwaardig marktonderzoek en -analyse om te zetten in boeiende communicatie.

Je zult hier ook vertrekken met de vaardigheden om effectief te communiceren, je loopbaanvoorbereiding zelfverzekerd onder woorden te brengen en zinvol samen te werken met anderen. En in alle dingen zullen we u helpen om een bekwame en vertrouwde discipel van Jezus Christus te worden. Dus wat je ook doet, je zult erop voorbereid zijn om het beste uit jezelf te halen.

Ensign College-programma's zijn ontworpen om studenten voor te bereiden om bekwame en vertrouwde discipelen te zijn met marktklare vaardigheden. De College-programma's zijn niet ontworpen om te voldoen aan de onderwijsvereisten voor een specifieke professionele licentie of certificering die vereist is voor tewerkstelling in een beroep in Utah of een staat, land of gebied.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • BS in strategische communicatie
    • Melbourne, Verenigde Staten
  • Bachelor of Arts in organisatorische en strategische communicatie
    • Bolivar, Verenigde Staten
  • Bachelor of Arts in communicatiewetenschappen
    • Greenville, Verenigde Staten