Keystone logo
Ensign College Bachelordiploma in cyberbeveiliging online
Ensign College

Bachelordiploma in cyberbeveiliging online

Salt Lake City, Verenigde Staten

0 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Afstand leren

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Beheers de technieken om bedrijfsmiddelen online te beschermen met een bachelordiploma in cyberbeveiliging.

Hackers worden elke seconde krachtiger en sluwer, en elke organisatie heeft vertrouwde professionals nodig om hun eigendomsinformatie te beschermen. Onze praktische benadering van cyberbeveiliging bereidt u voor op het analyseren van netwerkverkeer, het identificeren van eerdere of lopende aanvallen en het snel verhelpen van inbreuken. Dit programma leert je een netwerk van beide kanten te evalueren, zodat je de kwetsbaarheden in een systeem kunt opsporen voordat een hacker dat doet - en de defensieve strategieën kunt bedenken om een aanval te voorkomen voordat deze plaatsvindt.

Je zult hier ook vertrekken met de vaardigheden om effectief te communiceren, je loopbaanvoorbereiding zelfverzekerd onder woorden te brengen en zinvol samen te werken met anderen. Bovendien zullen we u in alles helpen om een bekwame en vertrouwde discipel van Jezus Christus te worden. Dus wat je ook doet, je zult erop voorbereid zijn om het beste uit jezelf te halen.

Het beschermen van bedrijfsmiddelen is een van de topprioriteiten voor elke organisatie die actief is in het huidige gevaarlijke online klimaat. Als gevolg hiervan verwacht het Amerikaanse Bureau of Labor het komende decennium een groei van 31% in banen in verband met cyberbeveiliging.

Bedrijven over de hele wereld, waaronder federale agentschappen zoals de CIA en de FBI, en nationale en lokale overheidsinstanties, hebben experts op het gebied van online beveiliging nodig om hen te helpen roofzuchtige online praktijken te bestrijden.

De bachelordiploma in Cybersecurity van Ensign College (beschikbaar vanaf herfst 2021) is bedoeld om de volgende generatie cyberstrijders op te leiden en te ontwikkelen om de bedrijfsinfrastructuur te verdedigen. Je studeert gekwalificeerd af om verschillende branchefuncties te vervullen, waaronder beveiligingsanalist, beveiligingsauditor, beveiligingsadviseur, penetratietester, risicomanager en nog veel meer.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor of Science in cyberbeveiligingstechniek
    • Fairfax, Verenigde Staten
  • Bachelor in cyberbeveiligingsbeheer
    • Lewiston, Verenigde Staten
  • BSc (Hons) Computerwetenschappen met cyberbeveiliging
    • Manchester, Verenigd Koninkrijk