Keystone logo
EuroPort Business School Internationale studies business management in de toegepaste spellen beheer
EuroPort Business School

Internationale studies business management in de toegepaste spellen beheer

0 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

EPclass

De serious gaming markt is al een multi-miljard dollar industrie, groeit in een langzame, maar gestage tempo als games en simulaties ontwikkeld voor onderwijs en opleiding te krijgen acceptatie. Ramingen lopen uiteen van $ 2 - $ 10 miljard aan inkomsten voor de serious games ruimte, afhankelijk van hoeveel van de markt voor games, simulaties en virtuele werelden wordt meegenomen in de berekening. De VS en Europa zijn nu bekend als de grootste potentiële markten voor de serious gaming industrie.

Een serious game of toegepast spel is een spel ontworpen voor een primaire doel anders dan puur entertainment. De "ernstig" adjective wordt over het algemeen overwogen worden om te verwijzen naar producten die worden gebruikt door industrieën zoals defensie, onderwijs, wetenschappelijk onderzoek, gezondheidszorg, beheer van noodsituaties, stadsplanning, engineering, en de politiek.

Het beheren van bedrijven die actief zijn in de Toegepaste Spelen industrie vereist bijzondere en gespecialiseerde vaardigheden en kennis die meestal niet worden gedekt door de traditionele algemeen management programma's. Tegenwoordig toegepast games vereisen een nieuw ras van managers, in staat om het beheer van zowel het bedrijfsleven, innovatie en creatieve imperatieven. Het doel van het programma is ervoor te zorgen de deelnemers het ontwikkelen van een globale visie van de toegepaste spellen sector, een aantal stevige marketing en leidinggevende vaardigheden en het vermogen om te gaan met innovatie en creativiteit.

Heeft u een internationale mind-set, een specifiek belang voor het invoeren van de toegepaste spelletjes sector en de belangstelling voor het verwerven van leidinggevende, ondernemende of marketing expertise in de toegepaste game-industrie?

Ben jij een sales georiënteerde student bereid is om een ​​internationale carrière te ontwikkelen in de toegepaste spelletjes distributie en / of wilt u het opzetten van een bedrijf in de toegepaste game-industrie?

Dan is de bacheloropleiding International Business Management Studies in Applied Games Management is de juiste keuze voor jou!

Eerste jaar

In het eerste jaar, zult u worden ingevoerd om de internationale markt vanuit het perspectief van een internationale marketeer, een internationale manager, of een internationale communicatie manager, altijd met een speciale focus op uw doelgroep. Algemeen management en communicatieve vaardigheden (in het Engels) zijn een integraal onderdeel van het programma. Tijdens je opleiding, zal verschillende modules en trainingen bijdragen aan de (real-life) projecten waarin je zal deelnemen. Tijdens deze projecten, krijg je een veel over hoe te functioneren in een internationale zakelijke omgeving te leren.

Tweede jaar

In het tweede jaar wordt u werken aan uw operationele vaardigheden en leren hoe to-business-gerelateerde problemen te identificeren vanuit een tactisch oogpunt. U zal de internationale markt te zien door de ogen van een financieel directeur, een Export Manager of Sales Manager for Applied Games. U zal ook deelnemen aan een project betreffende de invoering van een echte onderneming. U vindt dit jaar af te sluiten met een tien weken durende oriëntatie stage in de toegepaste gaming branche.

Derde jaar

Het derde jaar zullen we kijken naar de toegepaste games-industrie vanuit het perspectief van een business development manager, een management consultant of een product manager. Als onderdeel van het programma zullen we ook de VS te bezoeken.

Vierde jaar

Dit jaar zal het uitvoeren van een internationale stage in een toegepaste games bedrijf. Vanuit onze ervaring weten we dat het werken als stagiair is een perfecte opstap naar een carrière in de internationale toegepaste games-industrie. Je concluderen dit vorig jaar met het schrijven van je scriptie. De scriptie is de afsluitende hoogtepunt van je studie. U zijn het adviseren van een internationale organisatie in de toegepaste game-industrie op een probleem dat zij ondervinden of een kans die ze willen verkennen. Je werkt binnen een theoretisch kader en het uitvoeren van onderzoek in deze organisatie om hen te voorzien van een goed advies. Met behulp van de kennis, vaardigheden en ervaring die je tijdens je studie hebt bereikt, wordt u verwacht om onderzoek te doen, gegevens te analyseren en het doen van concrete aanbevelingen aan de business probleem op te lossen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor Exportgericht Management
  • Krems an der Donau, Oostenrijk
 • Bachelor of Arts (Hons) in Bedrijfsmanagement (International Business)
  • Barcelona, Spanje
 • Bachelor in internationaal management - Boedapest
  • Paris, Frankrijk
  • Budapest, Hongarije