We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Erskine College

Erskine College

Erskine College

Invoering

Erskine College is gevestigd in Due West, een stad met 1.200 inwoners in het historische Abbeville County, South Carolina, een gebied dat rijk is aan koloniale, revolutionaire oorlogen en burgeroorlogsgeschiedenis. De stad en het college, met een aantal vooroorlogse gebouwen, staan vermeld op het nationaal register van historische plaatsen. Een jaarlijks lentefestival brengt een groot aantal toeristen om te delen in het culturele en historische erfgoed van de provincie.

Due West ligt in de buurt van een aantal meren en recreatiegebieden en op een gemakkelijke toegang tot Interstate Routes 26 en 85 en de steden Atlanta, Charlotte, Columbia en Greenville. Greenwood en Anderson zijn elk ongeveer 20 mijl afstand. De stad biedt een rustige en rustige atmosfeer om te studeren.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Due West

    2 Washington St, SC 29639, Due West

    Vragen