Keystone logo
ESBS - European Sport Business School Europese Bachelor in Sportmarketing en Eventmanagement
ESBS - European Sport Business School

Europese Bachelor in Sportmarketing en Eventmanagement

Valencia, Spanje

3 Years

Engels, Spaans

Full time

01 Jul 2024

Sep 2024

EUR 7.500 / per year

Op de campus

Invoering

Door sportmanagement als beroep te studeren, heb je de mogelijkheid om sportentiteiten en -bedrijven te beheren, specifieke gebieden van de industrie zelf te beheren, zoals het beheer van sportevenementen, marketing en sponsoring in clubs, human resources of op het gebied van financiën, gespecialiseerd in gebieden die specifiek zijn voor de sportindustrie, zoals atletenbeheer, vrijwilligerswerk, evenementen, enz.

Maak je klaar om te werken in een opwindende branche, zoals sport, die volgens Eurostat in 2021 1,79% van het Europese bbp genereert en alleen al in de Europese Unie meer dan 1,8 miljoen banen heeft.

Kiezen voor ESBS by AMOS betekent lid worden van Europa's baanbrekende school voor sportmanagement die sinds 2007 mensen zoals jij, die gepassioneerd zijn door sport, begeleidt op hun reis naar de sportindustrie. Het aanbieden van gecertificeerde trainingen van het hoogste niveau.

certificering:

Met dit programma behaal je een officiële Europese certificering via de Bachelor Certification in Sport Professions geregistreerd in de Franse Directory of Professional Certification Level 6. Erkend door de Franse staat (PB van 14/02/20).

Bachelor Sportmarketing en Eventmanager (RNCP 6) 180 ECTS van AMOS Sport Business School.

Ideale studenten

toelatingen

Programma collegegeld

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen