Keystone logo
Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Invoering

Het College of Engineering and Management School is slechts negen jaar op de markt, maar is nu al te zien uitstekende resultaten en valt op tussen de nationale scholen vanwege hun verschillen. Het wordt beschouwd door MEC een van de beste particuliere hogescholen in Production Engineering van São Paulo, rekening houdend met de CPC, samengestelde indicator voor noot in ENADE, faculteit, onderwijs-leermiddelen, infrastructuur en faciliteiten.

De faculteit is prima en IS GESELECTEERD POST-ARTSEN, artsen, docenten en deskundigen met een ruime ervaring, toegewijd IN VORM VOLLEDIG productie-ingenieurs, een combinatie van technologische kennis over productieprocessen en een strategische visie VAN ZAKEN.

Meer dan dat, is er oprechte bezorgdheid om ervoor te zorgen dat de studenten te ontwikkelen niet alleen hun academische kennis, maar ook hun persoonlijke ontwikkeling. Ze worden aangemoedigd om te ontdekken en hun volledige potentieel te ontdekken, waardoor professionals klaar om de arbeidsmarkt te betreden en om de uitdagingen van de toekomst zal brengen voor de samenleving worden geconfronteerd.

Waarom ESEG De School of Engineering and Management heeft een innovatieve vakdidactiek, om het beste in elk gebied aan de student om te zetten in een complete professionele.

Locaties

  • São Paulo

    Rua Vergueiro, 1951 | Vila Mariana 04101-000 | São Paulo-SP, , São Paulo

    Vragen