Keystone logo
European School of Economics BSc (Hons) Bedrijfskunde: sportmanagement
European School of Economics

BSc (Hons) Bedrijfskunde: sportmanagement

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 22.000 / per year

Op de campus

Invoering

Sportevenementen dienen een scala aan doeleinden binnen de samenleving: het vestigen van loyaliteit, het verenigen van individuen, gemeenschappen en naties. In een wereld waar het belang van gezondheid en vrije tijd steeds groter wordt, heeft de BSc (Hons) in Business Administration met specialisatie in Sportmanagement tot doel verantwoordelijke visionaire leiders in de sportindustrie te creëren die uiteindelijk zowel individuen als teams zullen leiden en begeleiden naar hun grootste succes, omdat ze over de zakelijke kennis beschikken om ze op te bouwen, te beheren en te onderhouden en deze belangrijke energie op een positieve manier op meerdere niveaus te verspreiden.

De bacheloropleiding van de European School of Economics met een specialisatie in sportmanagement biedt een uitgebreid curriculum op de belangrijkste gebieden van bedrijfs-, management- en marketingstudies binnen de context van sportmanagement.

De cursus biedt studenten een uitgebreid overzicht van verschillende sportgebieden en de vaardigheden die nodig zijn om op dit gebied te slagen, van het besturen van met fans gevulde stadions en de productie van sportmemorabilia tot het beheer van één speler.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Over de school

Vragen