Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

Invoering

132755_02_LOGOS.jpg

Innovatie in bedrijfseducatie

Leren voor realtime zaken

ESEI biedt internationaal zakelijk onderwijs dat voldoet aan de eisen van internationale bedrijven. Sinds onze oprichting in 1989 zijn we gedreven door een passie voor het aanbieden van zakelijke programma's die relevante vaardigheden en professionele training bieden om de carrièreperspectieven van onze studenten te verbeteren en hen voor te bereiden op succes in een internationale werkomgeving.

Internationale erkenning voor uitmuntendheid

Britse en Spaanse accreditaties

ESEI is een erkende internationale instelling voor hoger onderwijs in Spanje. ESEI-bachelorprogramma's zijn officiële kwalificaties die worden toegekend door Britse topuniversiteiten. ESEI-masterprogramma's zijn privédiploma's die rechtstreeks worden toegekend door ESEI en de Universidad Católica de Murcia (UCAM) - een van de meest prestigieuze universitaire instellingen in Europa, met een uitstekende reputatie op het gebied van bedrijfsonderwijs.

ESEI Barcelona Campus - Beste stad voor internationale studenten

Top 5 Europese start-up hub

ESEI is gevestigd in Barcelona, Spanje, een internationaal zaken- en innovatiecentrum. Evenementen zoals het Mobile World Congress, dat jaarlijks meer dan 100.000 mensen trekt, maken de stad tot een van de beste netwerkplekken in Europa. Onze potentiële afgestudeerden hebben de mogelijkheid om te netwerken met ondernemers en investeerders en levenslange contacten te leggen met klasgenoten, docenten en docenten.

Internationale faculteit en experts in het bedrijfsleven

Leren van ervaren professionals

De internationale faculteit van ESEI onderzoekt, inspireert en produceert kennis die relevant is voor de behoeften van onze studenten. Ze stellen een collectieve aanpak voor van complexe problemen en ontwikkelen tegelijkertijd individueel talent op academisch en professioneel vlak. De ESEI-faculteiten komen van over de hele wereld en bieden ESEI-studenten een echt mondiaal zakelijk perspectief.

198137_HOME_en2.jpg

Coachen voor uitmuntendheid

Onze faculteit is professioneel actief: ze zijn CEO's, bedrijfseigenaren, ondernemers, marketingmanagers of andere senior-medewerkers van bedrijven. ESEI is een springplank voor onze studenten naar de carrière die ze willen en onze faculteit is degene die hen kan helpen daar te komen!

132760_01_portada.jpg

Praktische bedrijfsmethodologie

Projectgebaseerd leren (PGO)

Bij ESEI is het onze hoogste prioriteit om onze studenten de best mogelijke leerervaring te bieden. Projectmatig leren verbindt studenten met de echte wereld. Studenten krijgen de autonomie, flexibiliteit en verantwoordelijkheid om samen aan projecten te werken, zoals een casus, een geschreven rapport, een video, een rollenspel, een website enz. De rol van onze docenten is in wezen die van een facilitator. . Ze maken de projectoverzichten en houden toezicht op de voortgang die teams boeken, week na week, met regelmatige check-in punten - net als op de werkplek.

Leerlinggericht leren

Gepersonaliseerde aandacht binnen kleine klasgroepen

ESEI-studenten profiteren van gepersonaliseerde mentoring en counseling van onze internationale professionals op het gebied van onderwijsmanagement. De klassen zijn klein om een cultuur te creëren waarin het talent van de ESEI-studentengemeenschap wordt gekoesterd en versterkt.

Levendig studentenleven

Een gevarieerde community van 150 studenten uit meer dan 40 landen

ESEI biedt een echt wereldwijde ervaring met internationale studenten met verschillende achtergronden. De ESEI-studentengemeenschap bestaat uit jonge, carrièregerichte individuen met een passie voor zaken. Met een achtergrond van beroemde architectonische gebouwen, prachtige zandstranden, geweldig mediterraan klimaat, opwindend nachtleven, fantastische keuken en tal van culturele en sportieve activiteiten, garandeert Barcelona studenten een onvergetelijke ervaring binnen een redelijk budget.

132756_08_CAREEROPPORTUNITIES.jpg

Carrièremogelijkheden

ESEI verbindt Talent met Business

ESEI biedt een unieke kans om professionele ervaring op te doen in Barcelona. ESEI-studenten kunnen stage lopen en internationale professionele ervaring opdoen bij nationale en internationale bedrijven in Barcelona.

7 korte cursussen om uw vaardigheden bij ESEI te verbeteren

ESEI biedt een reeks korte cursussen (3 uur per week gedurende 6 weken) voor iedereen die geïnteresseerd is. Of je nu de kneepjes van het vak leert of al een doorgewinterde professional bent, deze nieuwe cursussen bieden iedereen een manier om nieuwe vaardigheden te verwerven of bestaande te verbeteren, zonder zich te verplichten tot een volledig programma.

Onze korte cursussen kunnen op de campus of op afstand worden gevolgd. En ze worden momenteel aangeboden!

Lees verder om erachter te komen welke korte cursussen dit semester worden aangeboden en schrijf u vandaag nog in .

 1. Projectmanagement en Lean Management
  Deze korte cursus volgt een systematische benadering van de studie van projectmanagement. Het doel is om studenten uit te rusten met de tools die nodig zijn om effectief management uit te voeren, zoals uiteengezet door het Project Management Institute (PMI).
 2. Strategieën en technologieën voor digitale marketing
  Een hot topic in de 21e-eeuwse werkwereld, digitale marketing en de bijbehorende technologieën worden steeds populairder.
  In deze korte cursus wordt onderzocht hoe merken betrokkenheid kunnen beïnvloeden door het gebruik van digitale platforms. Het helpt studenten bij het navigeren door de grote verscheidenheid aan digitale marketingtechnologieën en legt uit hoe ze strategisch kunnen worden gebruikt om de langetermijndoelen van een bedrijf te bereiken.
 3. Businessplan: creatie en ontwikkeling
  Opgelet, aspirant-oprichters van startups! Deze korte cursus is handig voor iedereen die geïnteresseerd is in het starten van een eigen onderneming en het leren opstellen van een businessplan.
 4. Zoekmachinemarketing
  Search Engine Marketing (SEM) richt zich op het promoten van websites door hun zichtbaarheid op de resultatenpagina's van zoekmachines te vergroten. Nu steeds meer mensen online winkelen voor producten en diensten, is SEM nog nooit zo belangrijk geweest.
 5. Mobiele marketing
  Mobiele marketing is een techniek voor online marketing via meerdere kanalen. Het is erop gericht een publiek te bereiken via hun smartphones, tablets of aanverwante apparaten. Het maakt gebruik van websites, e-mail, sms, sociale media en mobiele applicaties om met klanten in contact te komen.
 6. Sportmarketing
  Sportmarketing richt zich op de promotie van sportevenementen en teams, evenals de promotie van andere producten en diensten in de sportindustrie.
 7. Sportethiek en sociale verantwoordelijkheid
  Deze korte cursus is opgedeeld in twee secties en richt zich zowel op ethiek in sport als op sociale verantwoordelijkheid in de sportindustrie.

Locaties

 • Barcelona

  Carrer de Montevideo, 31, 08034, Barcelona

Vragen