Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona Bachelor in Bedrijfsadministratie
ESEI International Business School Barcelona

Bachelor in Bedrijfsadministratie

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Oct 2024

EUR 12.200 / per year

Op de campus

Invoering

Toegekende graad: Bachelor in Bedrijfskunde (niveau 6 RNCP-titel)

Picture jezelf beginnen aan een spannende academische reis ontworpen om uw passie voor Business Administration, Management en Leiderschap brandstof. Onze Bachelor in Business Administration is gemaakt om u uit te rusten met essentiële vaardigheden om te gedijen in de huidige steeds veranderende zakelijke landschap.

In de eerste twee jaar van je BBA verdiep je je in fundamentele bedrijfsmodules onder leiding van ervaringsdeskundigen, waaronder industrie-experts en ondernemers. Of je nu geïnteresseerd bent in het leiden van teams, het stimuleren van de verkoop, het bouwen van ondernemende ondernemingen of het omarmen van technologie en innovatie, ons dynamische curriculum stimuleert hands-on leren door middel van boeiende projecten.

Als je naar het derde jaar van je Bachelor in Business Administration, heb je de mogelijkheid om te specialiseren in de belangrijkste zakelijke domeinen, zoals strategie en internationale handel, marketing management, of zelfs sport management. Met een verplichte drie maanden stage en meeslepende ervaringen in de industrie, krijg je waardevolle real-world inzichten die je klassikale leren aan te vullen.

Ga met ons mee naar Barcelona en begin aan je reis naar een welvarende en bevredigende carrière op het dynamische gebied van bedrijfskunde met onze bachelor Bedrijfskunde.

Waarom zou je je Bachelor in Business Administration aan ESEI & College de Paris?

Op ESEI, bieden wij de beste Bachelor in Business Administration om uw communicatieve vaardigheden te ontwikkelen en plaats u in de voorhoede van het succes in het veld. Of u nu geïnteresseerd bent in Business Strategy, Internationale Handel, Marketing en Management of Sport Management, zal onze Bachelor in Business Administration programma u uitrusten met de vaardigheden die u nodig hebt om uit te blinken.

Je leert van professoren die begrijpen wat er nodig is om te slagen in de moderne wereld van Business Administration. Daarnaast krijg je de kans om in contact te komen met collega's met verschillende achtergronden, waardoor je unieke perspectieven krijgt op het leven en op communicatie.

Bij ESEI vergroot u uw carrièrepotentieel en persoonlijke naamsbekendheid door te laten zien:

toelatingen

leerplan

Over de school

Vragen