Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona Bachelor in bedrijfscommunicatie
ESEI International Business School Barcelona

Bachelor in bedrijfscommunicatie

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Oct 2024

EUR 12.200 / per year

Op de campus

Invoering

Toegekende graad: Bachelor in Bedrijfscommunicatie (niveau 6 RNCP-titel)

Onze gespecialiseerde Bachelor in de communicatie curriculum is ontworpen om je passie voor effectieve communicatie aanwakkeren en je uit te rusten met de vaardigheden om bedreven over te brengen berichten in verschillende zakelijke omgevingen.

In de eerste twee jaar van de Bachelor in communicatie programma, verken je fundamentele zakelijke modules, het leggen van een stevige basis in het begrijpen van wat bedrijven nodig hebben om te communiceren met hun stakeholders. Geleid door ervaren docenten, waaronder experts uit de industrie en ondernemers, zul je verdiepen in cruciale zakelijke aspecten, zoals marketing, innovatie, financiën en Human Resources. Onze uitgebreide Bachelor in de communicatie curriculum integreert projectmatig leren, onder te dompelen je in cutting-edge zakelijke trends en de voorbereiding van u om grote uitdagingen waarmee het bedrijfsleven van vandaag aan te pakken.

In het derde jaar van je Bachelor in Communicatie ga je dieper in op gespecialiseerde gebieden van zakelijke communicatie, waarbij je je concentreert op digitale communicatie en sociale media, digitale marketing en event management. Dit jaar omvat ook een verplichte drie maanden stage, die van onschatbare waarde real-world ervaring.

Gedurende de Bachelor in communicatie programma, zult u onder de knie elk facet van effectieve bedrijfscommunicatie, van crafting overtuigende verhalen om vakkundig te beheren crisiscommunicatie.

Kom naar Barcelona en begin aan je reis naar een welvarende en bevredigende carrière op het dynamische gebied van communicatie met onze Bachelor in Communicatie.

Waarom studeren voor je Bachelor in de communicatie op ESEI & College de Paris?

Op ESEI, bieden wij de beste Bachelor in de communicatie om uw communicatie vaardigheden te ontwikkelen en plaats u in de voorhoede van het succes in het veld. Of u nu geïnteresseerd bent in media, public relations, of corporate communicatie, zal onze Bachelor in de communicatie-programma u uitrusten met de vaardigheden die je nodig hebt om uit te blinken.

Je leert van docenten die begrijpen wat er nodig is om te slagen in de moderne wereld van communicatie. Daarnaast krijg je de kans om in contact te komen met medestudenten met verschillende achtergronden, waardoor je unieke perspectieven krijgt op het leven en op communicatie.

Bij ESEI vergroot u uw carrièrepotentieel en persoonlijke naamsbekendheid door te laten zien:

toelatingen

Over de school

Vragen