Keystone logo
Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV)

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV)

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV)

Invoering

Naar School voor Technologie en Management Viseu (ESTGV) meets vormen, het bovenste niveau technici gekwalificeerd carecidos sectoren in zijn gebied van invloed en activiteiten voor onderzoek en ontwikkeling, gericht op het verband tussen het hoger onderwijs en het bedrijfsleven, als bijdrage aan de oplossing van regionale problemen.

Missie en Waarden De School van Technologie en Management Viseu (ESTGV) is een organische eenheid van onderwijs en onderzoek geïntegreerd in het Polytechnisch Instituut van Viseu (IPV). Het werd gemaakt door besluitwet nr 46/85 van 22 november en het beheer natuurlijk de eerste om te opereren in het academisch jaar 1987/1988.

De ESTGV terwijl de instelling voor hoger onderwijs, is een centrum voor de schepping, de verspreiding en de overdracht van cultuur, wetenschap en technologie, de coördinatie van hun activiteiten op het gebied van onderwijs, beroepsopleiding, onderzoek en dienstverlening aan de gemeenschap. De ESTGV beheerst door kwaliteitsnormen die een adequate opleiding aan de gemeenschap behoeften waarin zij actief is te waarborgen.

De ESTGV het nastreven van haar doelstellingen op het algemene gebied van wetenschap, met name op het gebied van engineering, technologie en management:

de opleiding van professionals met een hoge mate van paraatheid in het menselijke aspect, culturele, wetenschappelijke en technische; Het verrichten van fundamenteel en toegepast onderzoek; Het verrichten van maatschappelijke dienstverlening in een perspectief van wederzijdse waardering, in hun specifieke beleidsterreinen; Culturele, wetenschappelijke en technische uitwisselingen met gelijkaardige instellingen of soortgelijke doelen te verstrekken; De bijdrage, binnen de werkingssfeer van de activiteiten voor de ontwikkeling van de regio waarin zij actief is en het land, internationale samenwerking en begrip tussen de volkeren.

De taken van ESTGV:

De realisatie van opleidingen die leiden tot de graad van bachelor en master, evenals andere post-secundaire cursussen, onder de wet; De voltooiing van de postdoctorale opleidingen, specialisatie, bijwerken en omscholing verdienstelijke met de juiste certificering of diploma's; De organisatie en de samenwerking op het gebied uitbreiding activiteiten, culturele, wetenschappelijke of technische;

De oriëntatie en het uitvoeren van onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten. Met het oog op de uitvoering van zijn taken, kan de ESTGV overeenkomsten, regelingen en samenwerkingsovereenkomsten met openbare of particuliere organisaties, nationale, buitenlandse of internationale vestigen.

Locaties

  • Viseu

    Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu Campus Politécnico

Vragen