Keystone logo
Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV) Diploma Industrieel Management
Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV)

Diploma Industrieel Management

Viseu, Portugal

0 Years

Portugees

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De huidige complexiteit van productiesystemen vereist een grote hulp- en ondersteuningscapaciteit van professionals die verantwoordelijk zijn voor de productie van goederen en diensten in een organisatie. Opleidingen op het gebied van Industrieel Management hebben als hoofddoel het initiëren en coördineren van deze activiteiten.

Industriële behoeften op het gebied van organisatie en productiebeheer, evenals op het gebied van onderhoud en kwaliteit, dwingen nieuwe professionals om een groot aantal vaardigheden te presenteren waarmee ze de menselijke en materiële middelen in het productiegebied kunnen optimaliseren. . In die zin verdiept deze graad in industrieel management, gebaseerd op basiswetenschappen, de kennis op het gebied van elektriciteit, materiaal- en hulpbronnenbeheer in de industrie, waardoor toekomstige professionals vaardigheden krijgen waarmee ze een onmisbare functionerende autonomie hebben bij de uitoefening van professionele functies.

Het cursusprogramma Industrieel Management biedt afgestudeerden professionele vaardigheden op technologische basisgebieden en op het gebied van management, zakelijk en sociaal management. Tijdens hun opleiding hebben ze de mogelijkheid om het vermogen te ontwikkelen om de economische omgeving te analyseren en het bedrijf te evalueren, in elke activiteitssector, waarbij ze de wetenschappelijke en praktische basis verwerven om industriële processen en serviceactiviteiten te begrijpen, evenals hun optimalisatie. Afgestudeerden in Industrial Management zullen ook toezicht kunnen houden op de planning, planning en coördinatie van workflows en verwerkingsactiviteiten die bedoeld zijn om kwaliteit, tijdig en efficiënt te produceren.

Industrieel Beheer: beheer van productie, onderhoud, kwaliteit, organisatie van productie, preventie- en beschermingsacties en deelname aan de coördinatie van projecten of de uitvoering van multidisciplinaire werken.

Inspectie en vergunningverlening: inspectie en voorbereiding van vergunningstrajecten. Technische regie vergunningen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • BEngTech Hons in industriële techniek
  • Johannesburg, Zuid-Afrika
 • BEngTech / BEngTech uitgebreid in industriële techniek
  • Johannesburg, Zuid-Afrika
 • Bachelor in industriële techniek en management
  • Lahti, Finland
  • Mikkeli, Finland