Keystone logo
EU Business School Switzerland Bachelor of Arts in communicatie en public relations
EU Business School Switzerland

Bachelor of Arts in communicatie en public relations

Geneva, Zwitserland

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Jun 2024

CHF 28.980 / per year *

Op de campus

* per jaar; 13.800 CHF voor extra semester

Invoering

Consumenten zijn actieve deelnemers aan de digitale wereld geworden, waardoor de grens tussen bedrijf en klant vervaagt. De media worden tegenwoordig gedreven door sterke merken, campagnes op sociale media en individuele beïnvloeders die relaties met doelgroepen opbouwen en stimuleren. Deze voortdurende dialoog is de sleutel om nieuwe klanten te bereiken en de relaties met bestaande klanten te verstevigen. Dit programma behandelt onderwerpen als het structureren van PR-campagnes, mediastrategie en organisatorische communicatie en ethiek.

Leren van leiders

Evenementen die EU-studenten kennis laten maken met wereldwijd succesvolle leiders zijn een fundamenteel aspect van onze benadering van het bieden van bedrijfseducatie die uw carrière een vliegende start zal geven.

Mathieu Jaton, CEO van Montreux Jazz Festival, sprak over de uniciteit en authenticiteit van het festival en over het slaan van culturele bruggen. Zijn loopbaanadvies aan studenten was om zichzelf te vertrouwen en niet het contact te verliezen met wat hen gelukkig maakt.

144345_gif_quiz.gif

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Over de school

Vragen