Keystone logo
Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Invoering

Start bij ons uw succesverhaal!

De Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) is een zeer erkende particuliere universiteit in Estland, gelegen in de meervoudig bekroonde Smart City genaamd Ülemiste City. De belangrijkste thema's die onze curricula met elkaar verbinden, zijn ondernemerschap en creativiteit. We streven ernaar onze studenten vaardigheden, netwerken en mindsets te geven om hun leven te veranderen en de wereld te beïnvloeden!

We verwelkomen studenten van over de hele wereld om bachelor- en masterprogramma's te studeren die in het Engels, Russisch en Ests kunnen worden gevolgd. Onze opleidingen worden ondersteund door een IT-infrastructuur die is aangepast aan de behoeften van zowel voltijds, deeltijds als afstandsonderwijs.

Van de vele redenen om voor Estonian Entrepreneurship University of Applied Sciences te kiezen, vallen er zes op:

• Al onze curricula zijn geaccrediteerd door de staat.

• Wij zijn de universiteit van ondernemers, door ondernemers en voor (toekomstige) ondernemers. We bieden onze studenten tijdens hun studie intensief contact met het bedrijfsleven via bezoekcolleges, regelmatige informele meetups en stages.

• Wij zijn gevestigd in Tallinn, uitgeroepen tot "Intelligente Gemeenschap van het Jaar 2020" en een van Europa's start-up hotspots met steeds betere kansen.

• Onze universiteit wordt erkend door vele professionele organisaties en we hebben meerdere onderscheidingen ontvangen van de Estse regering.

• We zijn de marktleider in het Estse privé-hoger onderwijs door exclusief te zijn, onze procedures eenvoudig te houden en onze aandacht daar te houden - door onze 1600 studenten het best mogelijke onderwijs in ondernemerschap te geven.

Om een aanvraag in te dienen, raadpleegt u de website voor toelating en cursusvereisten om ervoor te zorgen dat u uw aanvraag op tijd indient, aangezien de aanmelddeadline van het voorjaarssemester 2021 voor niet-EU- en EU-burgers al 18 december 2020 is! De deadline voor toelating voor permanente inwoners en staatsburgers van Estland is 31 januari 2021.

Voor Spring Semester kun je je aanmelden voor de volgende cursussen:

  • BA Startup Ondernemerschap
  • BA Creativiteit en bedrijfsinnovatie
  • BA Softwareontwikkeling en ondernemerschap
  • MBA International Business Administration

GELIEVE RECHTSTREEKS VAN TOEPASSING TE ZIJN VIA DEZE LINK: href = "https://www.euas.eu/

Volg onze socialemediakanalen om meer over ons te weten te komen:

href = "https://www.facebook.com/EEKMainor

href = "https://www.facebook.com/euas.eu

href = "https://www.instagram.com/eekmainor

href = "https://www.linkedin.com/school/euas

href = "https://www.youtube.com/user/ettevotluskorgkool

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of aanvullende informatie EUAS door contact op te nemen met onze Admission Department via e-mail admissions @ EUAS .eu.


EU

Locaties

  • Tallinn

    Suur-Sõjamäe 10a, 11415, Tallinn

Vragen