Keystone logo
© Eikei University of Hiroshima
Eikei University of Hiroshima

Eikei University of Hiroshima

Eikei University of Hiroshima

Invoering

Eikei University of Hiroshima ( EUH ) is een openbare universiteit, die in 2021 is opgericht door de prefectuurregering van Hiroshima, Japan. EUH biedt een enkele afdeling met de naam Social System Design, gebaseerd op SDGs-georiënteerde vrije kunstonderwerpen en praktische programma's en is een "22e-eeuwse universiteit" die changemakers zal opleveren die de samenleving positief zullen veranderen. De universiteit koestert praktische vaardigheden om de samenleving te veranderen en wereldwijd erkende culturele vaardigheden, zodat studenten een toekomstkaart voor de komende eeuw kunnen ontwerpen. De universiteit bevordert actief de mondiale samenwerking en heeft zelfs in het tweede jaar van haar bestaan studenten uit 25 landen verwelkomd en partnerovereenkomsten gesloten met meer dan twintig universiteiten over de hele wereld, die allemaal hebben bijgedragen aan het creëren van een mondiale omgeving op de campus.

203065_202981_other_images-0084.png

doelstellingen

Eikei University of Hiroshima heeft tot doel een kader van jonge mensen te bevorderen door interdisciplinaire vaardigheden en kennis te vergroten om samenlevingen over het hoofd te zien, problemen te identificeren, oplossingen te vinden door met anderen samen te werken, nieuwe waarden te creëren en lokaal en mondiaal bij te dragen.

Wie we willen koesteren

Eikei University of Hiroshima heeft tot doel een kader van jonge mensen te bevorderen die hoge ambities hebben om bij te dragen aan lokale gemeenschappen en de wereld te midden van onzekere sociaal-economische omstandigheden, en om moedig onopgeloste uitdagingen aan te gaan, en om hardnekkig de weg te effenen voor een nieuw tijdperk door het aanbieden van onderwijs dat 5 competenties (capaciteiten en vaardigheden) ontwikkelt die nodig zijn om te gedijen in de samenleving.

Onze studenten zullen de volgende competenties (vaardigheden en vaardigheden) verbeteren

  • Het vermogen om problemen vanuit een mondiaal perspectief te ontdekken en op strategische wijze plannen te creëren voor het verenigen van oplossingen op basis van een brede opleiding en digitale geletterdheid
  • Respect voor diversiteit en samenwerking met anderen met verschillende culturele achtergronden, zoals cultuur en waarden, enz.
  • Het vermogen om taken uit te voeren om gestelde doelen te bereiken en tegelijkertijd uitdagingen aan te gaan met leiderschap, met een levenslang verlangen om te leren

Waarom Eikei

We ontwikkelen de vaardigheden van studenten om alomvattende oplossingen te creëren voor verschillende uitdagingen, die ook economische en sociale waarden creëren. Het is niet alleen gericht op het voordeel van individuen, maar ook op het creëren van nieuwe sociale waarden met de SDGs in gedachten.

We streven ernaar dat studenten een vooruitziende blik verwerven om kernproblemen van verschillende kwesties te ontdekken, strategische vaardigheden om oplossingen te creëren, het vermogen om dingen als leiders te doorzien, vaardigheden voor zelfverbetering om met hoge motivatie te blijven leren, en vaardigheden voor mondiale samenwerking om diversiteit te respecteren en samenwerken met anderen.

Een stad van internationale vrede Hiroshima

Hiroshima, met ongeveer 1,2 miljoen inwoners, is een stad in de Chugoku-regio in het westelijke deel van Japan en staat bekend als de plaats waar de eerste atoombom in de menselijke geschiedenis werd geworpen.

Veel toeristen uit binnen- en buitenland komen naar de twee werelderfgoedlocaties in de prefectuur en het prachtige uitzicht op de Seto-binnenzee met zijn ongeveer 140 drijvende eilanden.
Hiroshima ontwikkelt zich werkelijk tot een internationale stad van vrede en cultuur.

Beurzen en financiering

Internationale studenten kunnen een aanvraag indienen voor de eigen collegegeldverlagings- en uitstelprogramma's van de universiteit, of beurzen van de Japan Student Services Organization (JASSO) en stichtingen buiten de campus. Elk programma heeft zijn eigen toelatingseisen voor aanmelding, en er is een screeningproces op basis van criteria zoals gezinsfinanciën en academische gegevens.

Speciale studiebeurs voor internationale studenten

Vanaf de herfstinschrijving van 2023 wordt een speciale beurs geïntroduceerd.

Houd er rekening mee dat als voorwaarde de begroting van de prefectuur Hiroshima en de Hiroshima Corporation for Higher Education in maart 2023 en later moet worden goedgekeurd.

Collegegeldaftrek/vrijstelling

Inhoud Toepasselijke studenten
50% vrijstelling Internationale of Japanse studenten die niet onder het leerondersteuningssysteem van het land vallen
100% of 50% vrijstelling Alle studenten die plotselinge veranderingen in de omstandigheden hebben ervaren als gevolg van overlijden, letsel of ziekte van mensen die in hun levensonderhoud voorzien (inclusief plotselinge veranderingen als gevolg van COVID-19)

Monbukagakusho (MEXT) Honoursbeurs

Aanvragers die niet in Japan wonen, kunnen het reserveringsprogramma voor Monbukagakusho (MEXT) Honours Scholarship voor particulier gefinancierde internationale studenten aanvragen via toelating vóór aankomst via de universiteit.

Locaties

  • Hiroshima

    1-5 Nobori-cho Naka-ku Hiroshima City, Japan, 730-0016, Hiroshima

Vragen