Keystone logo
© PTE
EUM - Escola Univesitària Mediterrani

EUM - Escola Univesitària Mediterrani

EUM - Escola Univesitària Mediterrani

Invoering

EUM , een centrum verbonden aan de Universiteit van Girona, werd in 1983 in Barcelona opgericht en doceerde de graad in toerisme in de klaslokalen. Door de jaren heen hebben we de eerste graad gecreëerd die in DUAL-formaat wordt onderwezen in heel Spanje, het is de graad in bedrijfslogistiek, een opkomende sector, vol kansen en waar er een gebrek is aan gespecialiseerd personeel. Op deze manier leiden we toekomstige professionals op in twee van de sectoren met de grootste werkgelegenheid in het land. In al die jaren is het belangrijkste doel van EUM geweest om studenten voor te bereiden op de beste professionals die nodig zijn in de sectoren Toerisme en Logistiek.

toelatingen

Als je overweegt om als inkomende Erasmus-student te solliciteren naar een plaats bij EU MEDITERRANI, neem dan eerst contact op met je coördinator van je thuisuniversiteit en bespreek je kandidatuur met hem.

We kunnen alleen uitwisselingsstudenten van partneruniversiteiten accepteren en moeten eerst worden genomineerd door het internationale kantoor van de thuisinstelling.

Deadlines

  • Vóór 1 juli voor het 1e semester of academiejaar
  • Vóór 20 december voor het 2e semester

Vereiste

Spaanse taalvaardigheid (minimaal B1)

Documenten

  • Aanvraagformulier
  • Leercontract
  • Kopie van uw paspoort of identiteitskaart
  • academisch rapport

Beurzen en financiering

EUM biedt beurzen en hulp aan zowel nieuwe studenten als degenen die al deel uitmaken van de EUM gemeenschap. U kunt de details van elk van hen raadplegen in onze rubriek Levensdiensten.

Locaties

  • Barcelona

    Carrer de Rocafort, 104, 08015, Barcelona

Vragen