Keystone logo
EUM - Escola Univesitària Mediterrani Diploma in toerisme in Barcelona
EUM - Escola Univesitària Mediterrani

Diploma in toerisme in Barcelona

Barcelona, Spanje

4 Years

Spaans

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 4.680

Op de campus

Invoering

De graad in toerisme in Barcelona van de Mediterrani University School is een van de cursussen met de meeste kansen in een toonaangevende stad in de toeristische sector die inspeelt op de behoeften van de toeristische sector, dankzij ons studieplan en lesmethoden.

Waarom de graad in toerisme in Barcelona

De arbeidsmarkt in deze sector is een van de weinige die de afgelopen jaren kansen is blijven bieden en die positief wordt beoordeeld in termen van groei. Uit de laatste gegevens van het Ministerie van Industrie, Energie en Toerisme blijkt dat het toerisme in Spanje op zijn best is, zowel wat betreft het aantal internationale aankomsten als de interne bewegingen. In 2016 was Catalonië de autonome gemeenschap die de meeste internationale toeristen ontving. Bovendien wordt verwacht dat deze cijfers de komende jaren verder zullen verbeteren.

Als u geïnteresseerd bent in toeristische, hotel- of gastronomische projecten en een differentiërende opleiding wilt ontvangen, waarmee u naar de beste posities in de sector kunt streven met exclusieve taalkundige voorbereiding, die de deuren opent naar de internationale markt, zonder de nieuwe internettechnologieën te vergeten (Je krijgt een Apple-laptop als cadeau en voor regelmatig gebruik in de klaslokalen) Schrijf je in voor de graad Toerisme aan de Mediterrani University School.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen