Keystone logo
EU Business School

EU Business School

EU Business School

Invoering

EU Business School

EU Business School (EU), opgericht in 1973, is een internationale, professioneel geaccrediteerde, hooggeplaatste business school met campussen in Barcelona, Genève en München. We bieden kleine, dynamische lessen in het Engels, met het beste van zowel Noord-Amerikaanse als Europese academische curricula. Onze pragmatische benadering van bedrijfseducatie bereidt studenten voor op een carrière in de snel evoluerende en geglobaliseerde zakenwereld van vandaag.

EU biedt basis-, bachelor-, master-, MBA- en doctoraatsprogramma's, zowel op de campus als online, met bedrijfskunde, communicatie, toeristisch management, internationale betrekkingen, sportmanagement, digitaal mediabeheer, internationaal zakendoen, marketing, financiën, ondernemen en menselijk middelenbeheer, onder andere.

Via ons wereldwijde netwerk van academische partners kunnen studenten door de staat erkende graden behalen op EU-campussen bij de University of Roehampton in Londen, de University of Derby in het VK en de Universidad Católica de Murcia (UCAM) in Spanje. Partnerschappen met Pace University in New York, de University of California in Riverside, Fisher College in Boston en Shinawatra University in Bangkok bieden studenten de kans om een tweede kwalificatie te behalen terwijl ze studeren in diverse en verrijkende omgevingen. EU Group-programma's zijn geaccrediteerd door de Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP) en de International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE), erkend door de Council for Higher Education Accreditation (CHEA). We zijn ook in het bezit van International Quality Accreditation (IQA), uitgereikt door de Central and East European Management Development Association (CEEMAN). De EU-groep is ook geaccrediteerd door EduQua, het eerste Zwitserse kwaliteitslabel gericht op voortgezet onderwijs voor volwassenen.

EU-campussen bevinden zich aan de Middellandse Zeekust , tussen de Zwitserse Alpen en in de economische hoofdstad van Duitsland, en bieden studenten de mogelijkheid om in vier verschillende en verrijkende omgevingen te leven. Studenten kunnen overstappen tussen campussen en de diversiteit van Barcelona, Genève en München ontdekken. Dit biedt een geweldig excuus om een taal te leren en een verscheidenheid aan mensen te ontmoeten terwijl je nieuwe zakelijke kansen ervaart. Daarnaast kunnen studenten deelnemen aan uitwisselingen met onze partnerinstellingen in onder andere de VS, China, het VK, Spanje, Thailand, Maleisië, Taiwan, Mexico, Brazilië, Kazachstan, Canada en Rusland.

Campusfuncties

Barcelona

waar technologie, cultuur en zaken elkaar ontmoeten aan de Middellandse Zee

 • Een creatieve zakengemeenschap van meer dan 1.400 startups
 • Een topbestemming voor internationale conferenties zoals het Mobile World Congress

Genève en Montreux

zakendoen en diplomatie aan de voet van de Zwitserse Alpen

 • De thuisbasis van meer dan 140 hoofdkantoren van multinationals
 • Hoofdkwartier van meer dan 300 NGO's en 200 diplomatieke missies

München

een cultureel en zakelijk centrum in het hart van Europa

 • Een grote Duitse economische grootmacht
 • De thuisbasis van hoofdkantoren van Duitse multinationals als BMW, Siemens en Allianz

De accommodatiefunctionaris van EU München biedt uitgebreid advies en ondersteuning aan studenten die op zoek zijn naar accommodatie.

  toelatingen

  Het toelatingsproces bij EU Business School is duidelijk en duidelijk. Aanvragers moeten voldoen aan specifieke academische en Engelse taalvereisten om in aanmerking te komen voor toelating tot het door hen gekozen programma.

  Aankomende studenten worden beoordeeld op de kracht van hun aanvraag als geheel. Er wordt rekening gehouden met de kwaliteiten en capaciteiten van de student: leiderschapspotentieel, academische prestaties, prestaties op gestandaardiseerde tests, buitenschoolse activiteiten en persoonlijke ervaringen. De afdeling Admissions Services van de EU zal alle aanvragers gedurende het gehele aanvraagproces bijstaan.

  Beurzen en financiering

  Er zijn verschillende beursopties beschikbaar. Kijk op de website van het instituut voor meer informatie.

  Ranglijsten

  1. Gerangschikt als #1 in Class & Faculty Diversity door QS Top MBA 2021
  2. MBA-programma Geclassificeerd als nr. 3 in Spanje door Forbes Magazine
  3. Bekroond met vier sterren voor uitmuntendheid in bedrijfseducatie door QS Stars
  4. EU's Online MBA 20e gerangschikt in de wereld door QS Top MBA
  5. EU's MBA wordt erkend als nummer 23 in de wereld door América Economía
  6. Gerangschikt als 42e in de QS European MBA Rankings 2021
  7. Gerangschikt als vijfde in de QS MBA Guide Return on Investment Report voor salarisverhoging in Europa
  8. Zesde geplaatst als beste business school voor vrouwelijke studenten door Capital magazine
  9. Gerangschikt in de top 100 wereldwijd voor loopbaanspecialisatie (MBA in Entrepreneurship)
  10. Gerangschikt in de top 100 wereldwijd voor loopbaanspecialisatie (MBA in Marketing)
  11. Gerangschikt in de Top 140 in de QS Global MBA Rankings 2021
  12. EU's Online MBA staat zeven jaar op rij bovenaan in de Online Global Rankings van CEO Magazine
  13. Gerangschikt in de Top Tier voor wereldwijde en Europese MBA-programma's door CEO Magazine
  14. EU's Executive MBA gerangschikt Tier One in CEO Magazine's Global Executive MBA Rankings
  15. Gerangschikt Premier DBA-programma door CEO Magazine
  16. Vermeld als een top 20 business school door het tijdschrift China Economic Review
  17. Vermeld als een top 30 Europese instelling voor hoger onderwijs voor ondernemerschap door EU-Startups

  Campusleven & Faciliteiten

  1. De Career Services Department (CSD) van EU Business School biedt studenten op individuele basis en in groepssessies advies om hun carrièrevooruitzichten te verbeteren en ervoor te zorgen dat hun zoektocht naar een baan succesvol is.
  2. De afdeling Studentenvoorzieningen van de EU biedt studenten alle praktische informatie en ondersteuning die ze nodig hebben wanneer ze aan hun studie bij ons beginnen. We zijn hier om u te helpen de stad te ontdekken, lessen te volgen, nieuwe mensen te ontmoeten en ten volle te genieten van alles wat EU Business School te bieden heeft.
  3. Oriëntatiedag: De EU organiseert programmaspecifieke oriëntatiedagen voor nieuwe studenten, waardoor ze de kans krijgen om met hun klasgenoten te communiceren en meer te leren over beoordelingssystemen, academische processen en komende evenementen. We organiseren ook speciale activiteiten zoals wandeltochten, waardoor onze studenten de kans krijgen om hun nieuwe steden te verkennen.
  4. Diensten op de campus: Er zijn verschillende faciliteiten beschikbaar voor studenten op de campus, waaronder printers, WiFi-toegang en een computerlokaal om ervoor te zorgen dat studenten over alle benodigde hulpmiddelen beschikken om te slagen op EU Business School .
  5. Persoonlijke begeleiding: De medewerkers van de studentenservice beschikken over ruime ervaring, geduld en inlevingsvermogen en staan ook klaar voor studenten bij persoonlijke zaken. Als u verdere hulp nodig heeft, kunnen de medewerkers er ook voor zorgen dat u een professionele hulpverlener bezoekt.

  Bij EU Business School word je onderdeel van een diverse en internationale studentengemeenschap. Door middel van sport, culturele en liefdadigheidsactiviteiten, festivals en meer vorm je herinneringen en vriendschappen die een leven lang meegaan. En je krijgt de kans om hoogwaardigheidsbekleders te ontmoeten, naar ongelooflijke landen te reizen, prestigieuze evenementen bij te wonen en jezelf onder te dompelen in een andere cultuur.

  München is een stad van wereldklasse. Het is het centrum van de economische macht in Duitsland en is er trots op dat het de thuisbasis is van innovatieve industrieën en een uitstekende levenskwaliteit biedt. De Beierse hoofdstad is de thuisbasis van Bayern München, een van de grootste en meest succesvolle voetbalclubs ter wereld. Het is beroemd om de jaarlijkse mondiale attractie Oktoberfest, maar ook om de vele hoogwaardige brouwerijen, biertuinen en wereldberoemde bieren die overal in de stad worden aangeboden. München is een caleidoscoop van contrasten, van rococo-operazalen tot indrukwekkende wolkenkrabbers en uitgestrekte groene parken. Gelegen in het hart van Europa, is het ook de perfecte uitvalsbasis van waaruit u de omgeving kunt verkennen.

  Programma Toelatingseisen

  Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

  Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

  Locaties

  • Barcelona

   EU Business School c/ Diagonal 648 Bis, 08017 Barcelona, 08021, Barcelona

  • Geneva

   Rue Kléberg 6, 1201, Geneva

  • Munich

   EU Business School Theresienhöhe 28, 80339, Munich

  Vragen