Keystone logo
Faculdade Das Américas (FAM)

Faculdade Das Américas (FAM)

Faculdade Das Américas (FAM)

Invoering

Opgericht in 1998, de School of the Americas (FAM) is een instelling in de stad São Paulo die cursussen op verschillende gebieden van kennis biedt.

De instelling kwam met de bedoeling van het aanbieden van een gedifferentieerd keuze van private hoger onderwijs in São Paulo, de prioritering van de kwaliteit van de opleidingen, dat is, adequate en moderne faciliteiten die voldoen aan de vraag van de geïnteresseerde studenten om zowel groeien op een persoonlijk niveau als de professional.

De cursussen worden aangeboden door FAM worden geëvalueerd door het ministerie van Onderwijs (MEC) met uitstekende concepten, velen van hen met volledige merken. Gedifferentieerde pedagogisch project, de infrastructuur met de internationale standaard (de eerste in Brazilië) en hooggekwalificeerde faculteit, bestaande uit leraren en artsen. FAM componenten die een ideale instelling te vormen die in staat en professionals die werkzaam zijn op de arbeidsmarkt.

Het voorstel van het onderwijs is gebaseerd op de zorg voor de student en hun professionele toekomst. De investeringen zijn gericht op het verstrekken van adequate en moderne faciliteiten om aan de behoeften van de universiteit te voldoen.

Voor deze en vele andere redenen dat de School of the Americas is de toegangspoort tot uw carrière succes, immers ons succes verhaal is van jou!

GESCHIEDENIS Een persoonlijke droom door beheerder: bieden aan de stad São Paulo, in de buurt van Troost, een gedifferentieerde educatieve diensten die op de particuliere netwerk van het hoger onderwijs.

Dit is de meest innovatieve van de laatste tijd educatief project en we zijn er trots op om het te laten zien.

De transformatie begint met de overname van het voormalige hoofdkwartier van het Theater Record, met alle culturele verleden ingeschreven in de artistieke geschiedenis van de stad São Paulo, in het bijzonder in de decennia van de jaren 60/70, waar en wanneer er waren verschillende maatschappelijke en artistieke evenementen die Ze begonnen de snelle transformatie van de sociaal-economische, culturele en artistieke São Paulo.

De roeping van een Huis van Cultuur, de onderhouder omgezet in 1995 door een architectonische ingreep drie jaar, de bouw-theater, nu genaamd Building Yara Vianna Lamacchia.

Geopend in januari 1998, met voorzieningen die zijn ontworpen om de meest moderne internationale normen van comfort en veiligheid. Een mooie en ontspannen ruimte om kennis toe te voegen, ideeën te delen en vermenigvuldigen vrienden.

In augustus 1998 is gestart om de activiteiten van de School of the Americas, met het inhuren van een team van experts opgemerkt in het onderwijs, de ontwikkeling van de vergunning voor een project van de volgende cursussen:

Locaties

  • São Paulo

    R. Augusta, 1508 - Consolação, São Paulo - SP, 01305-100, Brazil, , São Paulo

    Vragen