Keystone logo
Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN) Administratie
Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

Administratie

Belo Horizonte, Brazilië

8 Semesters

Portugees

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

BRL 1.136 / per month *

Op de campus

* maandelijkse investering

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De hbo-opleiding Bestuurskunde aan de Faculdade Arnaldo heeft ondernemerschap, innovatie en mensgericht management als belangrijkste waarden.

De nieuwe curriculummatrix van de cursus administratie zal de richtlijnen van de MEC respecteren en de evolutie van administratie en de toepassing ervan in organisaties met verschillende activiteitsgebieden bevorderen.

De disciplines van de cursus brengen een methodologie met zich mee die zorgt voor de systematisering en verdieping van specifieke takken van administratie of aanverwant gebied, waardoor de student een intense en precieze duik krijgt in de bestudeerde inhoud.

Er zullen verschillende methodologieën en leermiddelen worden gebruikt, waarbij theorie en praktijk, uiteenzetting en interactie, deductie en inductie worden afgewisseld en gemengd. Ons doel is om de academische dagelijkse praktijk dynamischer en effectiever te maken door de diversificatie van onderwijs- en leerstrategieën, zonder de focus op de kwalificatie van excellentie te verliezen. Hiervoor zullen we gebruik maken van verklarende lessen, workshops, virtuele interactieruimtes, zakelijke spellen, groepsdynamiek, gerichte studies, geleide bezoeken, seminaries en interviews, wetenschappelijk onderzoek, oplossing van concrete casussen, en alles wat binnen ons bereik ligt om de student te ontwikkelen Arnold.

Het pedagogisch project van de cursus houdt zich ook bezig met de ontwikkeling van de vaardigheden en competenties van de moderne manager, aangezien het geen zin heeft om de inhoud onder de knie te krijgen als de professional niet weet hoe hij er behendig mee om moet gaan. Zo is het in alle disciplines van de opleiding gewenst om ondernemerschap, innovatie, leiderschap en burgerschap te bevorderen.

Op dit gebied kunnen we zeggen dat de cursus Administratie aan Faculdade Arnaldo in zijn curriculaire structuur disciplines heeft die door de hedendaagse markt worden geëist, zoals geïntegreerde logistiek en benodigdheden, en projectbeheer en advies, e-businessmarketing, ondernemerschap en bedrijfsplan, van Onder andere Kennis, Technologie en Innovatie.

Alle disciplines zullen de ondernemershouding en het innovatieve profiel als leidraad hebben, waardoor harmonie en programmatische uniciteit voor de cursus wordt gegenereerd.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Business Administration - Management and Human Resources
    • Carson, Verenigde Staten