Keystone logo
Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO) Afgestudeerd in administratie
Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO)

Afgestudeerd in administratie

Rio de Janeiro, Brazilië

4 Years

Portugees

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Administratie is een toegepaste sociale wetenschap die de planning van strategieën ontwikkelt voor het beheer van menselijke, materiële en financiële middelen van een organisatie. De beheerder moet in staat zijn om de doelstellingen en doelen van de organisatie te bereiken door het proces van plannen, organiseren, sturen en controleren van de acties die zullen worden ontwikkeld op het gebied van Human Resources, Marketing, Financiën en Productie.

Enkele differentiëlen van de cursus zijn: filmdebat (films of lezingen over belangrijke kwesties voor het begrijpen van ethische, sociale, juridische en economische aspecten); multidisciplinair seminarie; lezingencycli; casestudy's toegepast op het onderwijs; en business games (Hiermee kan de student in een groep beslissingen nemen in virtuele bedrijven, onderhandelen met andere bedrijven uit andere groepen in de klas of zelfs uit andere klassen, periodes en cursussen).

Duur:

Werkdruk:

Arbeidsmarkt :

De arbeidsmarkt voor afgestudeerden in bedrijfskunde is verhit in het land. Volgens het Catho-portaal zijn van de 184.000 vacatures op de site ongeveer 134.000 voor beheerders in verschillende functies.

Volgens de president van de regionale raad van beheerders van São Paulo (CRA-SP) is het minimumloon voor de categorie R$ 3.500 in de staat.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Afgestudeerd in administratie
  • São Paulo, Brazilië
  • Rio de Janeiro, Brazilië
  • + 1 meer
 • Bachelor of Business and Administration (Specialisaties: Business, Finance, Governance)
  • Wrocław, Polen
 • Bachelor en Master in de Administratieve Wetenschappen in de Bestuurswetenschappen, Duurzame Stedelijke Ontwikkeling
  • Tampere, Finland