Keystone logo
Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO) Bachelor Accountancy
Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO)

Bachelor Accountancy

Rio de Janeiro, Brazilië

4 Years

Portugees

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De cursus Accounting Sciences heeft tot doel accountants op te leiden met het vermogen om professioneel te werken op het hele nationale grondgebied. De curriculaire structuur is goed uitgebalanceerd gezien de reeks verplichte disciplines die door de MEC in het minimumcurriculum zijn voorzien, evenals die bestemd zijn voor de adequate vorming van de boekhoudkundige van hoger niveau, de accountant.

De boekhoudcursus aan Faculdade Mackenzie Rio bestaat al 48 jaar en is afkomstig van de voormalige Faculdade Moraes Júnior, wiens naam en traditie van kwaliteit het mogelijk hebben gemaakt om geweldige accountantsprofessionals op de nationale markt te plaatsen. De opleiding heeft docenten van topkwaliteit, waarin de verfijnde academische opleiding (specialisten, masters en artsen) in combinatie met uitgebreide professionele ervaring, differentieert en het aantrekkelijk maakt voor diegenen die geïnteresseerd zijn om Accounting te studeren om Faculdade Mackenzie-Rio te kiezen.

Duur:

4 jaar

Werkdruk:

3.040 uur

Arbeidsmarkt :

De accountant kan werken in private of publieke bedrijven, in directe of indirecte openbare bestuursorganen, als zelfstandige of als boekhoudkundig ondernemer. Faculdade Mackenzie-Rio is er zeker van dat ze de markt goed bevoorraadt, zoals blijkt uit de hoge mate van inzetbaarheid en de goede goedkeuring van haar afgestudeerden in de toereikendheidsexamens die worden gepromoot door het CFC/CRC-systeem.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen