Keystone logo
Faculdade Santa Marcelina (FASM)

Faculdade Santa Marcelina (FASM)

Faculdade Santa Marcelina (FASM)

Invoering

Maak kennis met de FASM

De Faculdade kerstman Marcelina - FASM, als een instelling voor hoger onderwijs, heeft de stichting in het hoger onderwijswetgeving in Brazilië en als katholiek in de officiële documenten van de kerk in het universele niveau, met name in de Apostolische Constitutie over de universiteiten en de katholieke hogescholen in de Apostolische Constitutie de Paus Johannes Paulus II - richtlijnen en normen voor de katholieke universiteiten en in de documenten van het Internationaal Instituut van de Zusters van Sint Marcellina, om hun christelijke educatieve activiteiten, sociale en culturele ontwikkeling. Sinds 1929, de datum van haar oprichting, heeft haar missie gespeeld, prioriteren optie voor jonge mensen, open voor de behoeften van de wereld van vandaag. Het werd erkend door de federale decreet 2.708 / 34. Volgens de huidige wetgeving de Faculdade Kerstman Marcelina is erkend door Advies nr 1043/80 en door het ministerieel besluit nummer 519 van 31 augustus 1981.

De FASM realiseert haar missie vormen bevoegde professionals voor de ontwikkeling van de wetenschappelijke, technologische, artistieke, culturele, politieke en sociale activiteiten.

Uitzicht

De Marcelinas, in gemeenschap met de leken, zijn gericht op het verstrekken van onderwijs, cultuur, gezondheidszorg en sociale zorg uitmuntendheid in de geest van de familie, op basis van ethische waarden, morele en Christian, na het tekenen van de tijd.

Missie

Transformeren de maatschappij in het licht van het Evangelie, en de wetenschap als een instrument en het milieu, het aanbieden van de mens opleiding in zijn geheel.

Principes

Geloof in Jezus Christus naar de Schriften Menselijke waardigheid Loyaliteit en gehoorzaamheid aan het leergezag van de Kerk en de Congregatie Leven getuige Familie geest Stevigheid en zachtheid Ethiek, waarheid en transparantie Let op tekenen van de tijd Eenheid in verscheidenheid

Waarden

Actie en contemplatie Toewijding en betrokkenheid Opvang en verzorging Broederlijke coëxistentie Samenwerking en onthechting Eenvoud en nederigheid Billijkheid en eerlijkheid Leven consistentie Vreugde en enthousiasme in dienst Wetenschappelijke en culturele-update Vakbekwaamheid Duurzaamheid: de economische, sociale en ecologische

Eenheden

De Faculdade kerstman Marcelina heeft twee eenheden: Patrijzen en Itaquera.

Patrijzen

In Patrijzen, biedt cursussen Mode, muziek, beeldende kunst, Internationale Betrekkingen, Bachelor of Music en Bachelor in de Beeldende Kunsten. Een afgestudeerde biedt Mode en Design cursussen; Ontwerp accessoires; Parfum cultuur; Populair lied: creatie, muziek productie en de prestaties; Lesgeven / leren; Onderwijspraktijk; Beeldhouwkunst en installatie; MBA in Strategie en Global Risico's en MBA in Business Strategic Management.

Itaquera

Sinds 1999 FASM ook actief in de Oost-zone van São Paulo, in Itaquera. In dit apparaat, worden de medische opleidingen gehouden; Administratie; Boekhouding; Verpleging; Voeding; Verpleging; Fysiotherapie en Medische Radiologie Technoloog. In graduate school, worden ze aangeboden Decisorial Comptroller cursussen; Quality Management; Bedrijfsvoering; Economische Financieel Management Companies; Verpleging Intensive Care; Verpleging in Neonatologie; Verloskundige; Pediatric Nursing; Nursing Services Units beheer; Nood en urgentie; Radiologie; Computed Tomography en Magnetic Resonance; Straling en Gezondheid.

Locaties

Locaties
 • São Paulo

  Unidade Perdizes: Rua Dr. Emílio Ribas, 89 São Paulo | SP Unidade Itaquera: R.Cachoeira Utupanema, 40 São Paulo | SP, , São Paulo

  • facebook
  • twitter
  • youtube
 • São Paulo

  Unidade Perdizes: Rua Dr. Emílio Ribas, 89 São Paulo | SP Unidade Itaquera: R.Cachoeira Utupanema, 40 São Paulo | SP, , São Paulo

  • facebook
  • twitter
  • youtube

Vragen