Keystone logo
Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Invoering

SENAI Institute of Technology (IST), textiel en confectie CETIQT SENAI is het grootste Latijns-Amerikaanse centrum van kennisproductie toegepast op de textiel- en kledingindustrie productieketen.

De dynamische verbinding gevormd door de samenhang van de gebieden van onderwijs, innovatie, toegepast onderzoek en technologie maakt het IST SENAI CETIQT bieden de textielketen en het maken van de beste technologie, laboratoriumdiensten, resource training mens, consulting en innovatieprojecten .

De hoge standaard van de prestaties en de snijpunten van deze actielijnen waarde toevoegen aan elkaar, het verbeteren van zowel de productie en levering van technologie en innovatie diensten, gericht op het concurrentievermogen van de Braziliaanse industrie te versterken.

De IST SENAI heeft CETIQT omgevingen en complete laboratoria voor onderwijsdoeleinden en diensten. De pilot plants reproduceren van de industriële productie-omgeving, waardoor het mogelijk is om innovatieprojecten in proces en product te ontwikkelen, evenals het bevorderen van de ontwikkeling van geïntegreerde educatieve projecten. Altijd gecontroleerd door een zeer gespecialiseerde faculteit, vormen de meest gewilde en gerespecteerde professionals in de markt.

Prestatie

Achter elke succesvolle onderneming voor een aantal prospectieve studies en onderzoek dat niet alleen de bedrijven van de productieketen ondersteunen, maar ook om zijn eigen product in het onderwijs, Technology Services en Innovatie.

Onderwijs

Met flexibele educatieve strategieën en cutting-edge technologie-infrastructuur, IST SENAI CETIQT biedt initiële opleidingen en voortdurende technische, undergraduate, uitbreiding en afgestudeerd in de klas methoden en e-learning (afstand), met de nationale dienst Network, via de regionale afdelingen (RDS) van SENAI in elke staat, plus de speciaal ontworpen en gerichte programma's voor de industrie behoeften in het hele land.

Locaties

  • Rio de Janeiro

    R. Magalhães Castro, 174 - Riachuelo, Rio de Janeiro - RJ, 20961-020, , Rio de Janeiro

    Vragen