Keystone logo
Faculty of Agriculture - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara

Faculty of Agriculture - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara

Faculty of Agriculture - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara

Invoering

De Banat's University of Agricultural Sciences en Diergeneeskunde "Koning Michael I van Roemenië" van Timişoara(BUASVM) is een instelling gespecialiseerd in agronomische en veterinaire hoger onderwijs, met een nationale en Europese overspanning.

BUASVM bevindt zich in Timisoara, de hoofdstad van Timis County, in het westen van Roemenië, in de buurt van de Servische en Hongaarse grens, niet ver van de hoofdstad steden Wenen, Boedapest en Belgrado. Timisoara wordt beschouwd als de informele hoofdstad van de historische regio Banat, zijnde de belangrijkste sociale, economische en multicultureel centrum in het westelijke deel van Roemenië. In Timisoara samen te leven in harmonie vele etnische groepen, zoals de Duitsers, Hongaren, Italianen, Serviërs en Bulgaren. De stad is een kandidaat om werd, in 2021, de Europese hoofdstad van de cultuur.

Koning Michael I van Roemenië uitvaardiging van de wet 617 / 1945/07/30 voor de oprichting van de Faculteit der Agronomie binnen de Polytechnics van Timisoara. Door de hervorming van 1948, de Faculteit der Agronomie werd omgevormd tot de Landbouwkundig Instituut voor Timisoara. Na december 1989, heeft de universiteit een continue evolutie, gekenmerkt door de diversificatie van de domeinen en specialisaties in het onderwijsaanbod, op de achtergronden van de modernisering van het landbouwkundig hoger onderwijs gehad.

Op dit moment BUASVM werkt met 6 faculteiten (land-, tuin- en bosbouw, Landbouw management, Diergeneeskunde, Animal Science en Bio en Biotechnologie, Food Processing Technology), in totaal 27 bacheloropleidingen, 25 masteropleidingen en 2 Doctoral Schools (plantaardige en dierlijke hulpbronnen, en Diergeneeskunde).

De Faculteit Landbouw in Timisoara is de oudste faculteit van onze universiteit. De Faculteit van Landbouw, geworteld in de geschiedenis, continu verrijkt met nieuwe specialisaties die voldoen aan de samenleving eisen, die actief zijn in de 6 bacheloropleidingen, 7 masteropleidingen en een doctoraal school.

In al deze gebieden en specialisaties, worden de studenten getraind in daagse cursussen en afstandsonderwijs (de laatste is mogelijk voor de specialisaties Landbouw en Milieu en Techniek in de landbouw). De 4 jaar cyclus (3 jaar in het geval van de Biologie), wordt gevolgd door het afstuderen examen, die de titel van subsidies "Bachelor of Science in Engineering" (voor de majors de landbouw, de bescherming van planten, Environmental Engineering en bescherming in de landbouw, Land Survey en kadaster, machines en uitrusting voor de landbouw en de Eten industrie en Landbouw in het Engels gedoceerd), En 'Bachelor in de biologie "(voor de specialisatie Biology).

Profiterend van de traditie en de toekomstige potentiële ontwikkeling, de specialisatie Landbouw voldoet aan de huidige eisen op het gebied van de landbouw, de opleiding van landbouwkundigen staat om de implementatie van nieuwe technologieën en systemen van plantenteelt, om ervoor te zorgen en het verhogen van bodemvruchtbaarheid en evenwichtige plantenvoeding met respect voor de normen voor milieubescherming.

De ervaringen van onze afgestudeerden in de landbouw competenties zijn: het ontwikkelen van duurzame productie landbouw-technologieën, het organiseren en coördineren van de verworvenheden van de productieprocessen, het ontwikkelen van strategieën voor de uitvoering van het gemeenschappelijk landbouwbeleid beleid op nationaal niveau, diagnose en het beheer van kwesties in verband met de organisatie en het beheer van de landbouwmarkten landbouwbedrijven, de productie van hoogwaardige biologisch materiaal voor de vermenigvuldiging van gewassen, het analyseren van landbouwgronden, het beheer en het toewijzen van middelen voor de landbouw, het waarborgen van advies- en voorlichtingsdiensten in de landbouw.

Studenten zijn voorzien van recent gemoderniseerde leergebieden, collegezalen, laboratoria, praktijk laboratoria, seminars. de praktijk van de student vindt plaats in proefvelden en grote particuliere bedrijven uit West-Roemenië. BUASVM biedt onderwijs en onderzoek gebieden volgens de geldende voorschriften.

De campus van de universiteit kreeg een Certificate of Excellence in de beste CAMPUS categorie uitgereikt door de International Science and Education Competition in Oxford, UK, 2014. Binnen de campus, zijn er slaapzalen adequate accommodatie in 402 kamers met ongeveer 1456 plaatsen; een Bibliotheek met boek onderhoud, interne en intern nationale en diensten voor uitgeverijen een internationale uitwisseling dienst; de Universiteit Cafetaria heeft ongeveer 500 plaatsen, en het eten is goed bekend in de hele stad om zijn kwaliteit en eerlijke prijs; de Fitnessruimte en sportvelden (Tennisbaan kunstgras afdeksysteem, tennisbaan-slakken afdeksysteem, handbal rechter-kunstgras afdeksysteem, basketbalveld beton afdeksysteem, volleybal); een student Consultatiebureau waaronder een algemene medische dispensarium en een mondhygiëne faciliteit; en Kindergarten. Voor het aanvragen van onze specialisatie in Landbouw in het Engels gedoceerd(Of voor andere specialisaties), een baccalaureaat diploma is verplicht.

Locaties

  • Timișoara

    Calea Aradului nr.119, 300645 Timişoara, jud. Timiş, România, 300645, Timișoara

    Vragen