Bedrijfskunde in de horeca (Bachelor)
Cluj-Napoca, Roemenië
DUUR
TALEN
Engels
TEMPO
Full time
DEADLINE VOOR AANMELDING
Aanvraagdeadline
EERSTE STARTDATUM
Sep 2024
COLLEGEGELD
Vraag collegegeld aan
STUDIE FORMAAT
Op de campus
Invoering
Voel jij je aangetrokken tot de bedrijfskunde, gastvrijheid en toerisme? Als het antwoord JA is, dan is de specialisatie Bedrijfskunde in Hospitality Services perfect voor jou.
Tegenwoordig zijn reizen en toerisme "hulpmiddelen" die de geest en de horizon verbreden. Toegang hebben tot verschillende delen van de wereld betekent toegang hebben tot een verscheidenheid aan bronnen en informatie, wat alleen maar kan leiden tot een beter begrip van de wereld waarin we leven. Kennis is macht en in combinatie met ervaring kan het prachtige dingen teweegbrengen! Dat is wat de Faculteit Bedrijfskunde motiveerde om dit programma op te starten.
We willen allemaal mooie plaatsen zien en omgaan met nieuwe culturen, maar hoe zit het om eerst te leren hoe toeristische activiteiten werken? Het programma Bedrijfskunde in Hospitality Services is interactief en maakt gebruik van leermethoden die de creativiteit van studenten vergroten en hun vermogen om zich aan te passen aan de voortdurend veranderende zakelijke omgeving. Het wordt voortdurend bijgewerkt en is sterk gericht op de praktische eisen van horecabedrijven en op de bestaande internationale onderwijstrends.
Een bijkomend voordeel voor afgestudeerden van de bacheloropleiding Bedrijfskunde in Hospitality Services is dat ze het certificaat voor toerisme (Brevetul de turism) kunnen behalen als ze kiezen voor nog 2 jaar gespecialiseerde master in gastvrijheid. De faculteit Business ondersteunt hen volledig voor dit doel, omdat het betekent dat de studenten hogere managementposities kunnen bekleden in logies / eten en drinken faciliteiten, en er in de toekomst ook een kunnen bezitten.
Carrièremogelijkheden
Career perspectives
Met de verworven kennis kunnen de afgestudeerden van dit programma in de volgende vakgebieden aan de slag:
- Reisbureau / Touroperator manager of reisagent
- Beheer van de voedselverdeeleenheid
- Beheer van accommodatiefaciliteiten
- Evenementen- en vrijetijdsactiviteitenbeheer
- Logistiek management
- Beheer van het kuuroord
- Marketing
- Inkoopkantoor