Keystone logo
Faculty of Social Sciences, Charles University (FSV UK) Bachelor Geschiedenis en Regiostudies (HAS)
Faculty of Social Sciences, Charles University (FSV UK)

Bachelor Geschiedenis en Regiostudies (HAS)

Prague, Tsjechië

3 Years

Engels,

Full time

31 Aug 2024

Oct 2024

EUR 5.000 / per year *

Op de campus

* De Faculteit der Sociale Wetenschappen biedt een reeks beurzen en kortingen aan.

Invoering

Het programma richt zich op moderne geschiedenis, cultuur en politiek met betrekking tot Tsjechië in een Midden-Europese en mondiale context. Het combineert onderwijs in geschiedenis en gebiedsstudies met actieve training in de Tsjechische taal. Het wordt georganiseerd en uitgevoerd door het Institute of International Studies (IMS) in samenwerking met het Institute for Language and Preparatory Studies van de Charles University.

Het programma is ontworpen om studenten uit te rusten met vloeiende Tsjechische taal, culturele competentie, historische kennis en sociaal begrip van Centraal-Europa. Het vergroot aanzienlijk het vermogen van de student om problemen vanuit een interdisciplinair perspectief te bekijken en om onderzoek te doen en effectief te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat betreft

History and Area Studies (HAS) is een interdisciplinaire driejarige bacheloropleiding die zich richt op moderne geschiedenis, cultuur en politiek met betrekking tot Tsjechië in een Centraal-Europese en mondiale context. Het combineert onderwijs in geschiedenis en gebiedsstudies met actieve training in de Tsjechische taal.

Het programma richt zich op de unieke en uitdagende politieke en sociale omgeving van de regio.

Als student van de HAS ga je:

  • Leer over benaderingen en methoden uit verschillende disciplines, waaronder sociale en politieke studies en internationale betrekkingen;
  • Studievraagstukken die te maken hebben met Centraal-Europa;
  • Leer de Tsjechische taal;
  • Verbeter uw inzetbaarheid door uw professionele en academische vaardigheden te ontwikkelen.

toelatingen

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen