Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Invoering

FDU, de grootste particuliere universiteit in New Jersey, is een non-profit, niet-sektarische instelling met meerdere campussen. FDU, opgericht in 1942, behaalde in 1948 de status van vier jaar en werd in 1956 als universiteit erkend.

De universiteit biedt meer dan 100 undergraduate en graduate opleidingen aan, waaronder doctoraatsprogramma's in farmacie, verpleegkunde, klinische psychologie en schoolpsychologie; en een AACSB-geaccrediteerde business school. Degree-programma's worden aangeboden op twee campussen in New Jersey en op twee FDU-locaties buiten de VS: Wroxton College, in Oxfordshire in Engeland, en de Vancouver Campus, in British Columbia, Canada.

De meer dan 12.000 voltijd- en deeltijdstudenten van FDU volgen hoogwaardige loopbaangerichte programma's volgens schema's die zijn afgestemd op hun behoeften - dagen, avonden en weekenden.

Het curriculum weerspiegelt een missie van mondiaal onderwijs en een fundament van een nationaal bekende Core.

Missie

Fairleigh Dickinson University is een centrum van academische excellentie dat zich toelegt op de voorbereiding van wereldburgers door middel van mondiaal onderwijs. De universiteit streeft ernaar studenten de multidisciplinaire, interculturele en ethische inzichten te bieden die nodig zijn om deel te nemen, te leiden en te gedijen op de wereldwijde markt van ideeën, handel en cultuur.

Inzet

De verbintenisverklaring van Fairleigh Dickinson University op het gebied van diversiteit, gelijkheid en inclusie

Fundamenteel voor haar missie, visie en kernwaarden, zet Fairleigh Dickinson University (FDU) zich in voor het creëren en koesteren van een diverse, rechtvaardige en inclusieve campusomgeving die wederzijds respect en begrip bevordert tussen studenten, docenten, personeel, administratie en alumni.

FDU omarmt een cultuur van openheid, diversiteit van denken en culturele expressie. De universiteit moedigt meerdere perspectieven aan om de educatieve ervaring voor de universitaire gemeenschap te verrijken. FDU benadrukt het begrijpen van culturele ervaringen en perspectieven door respectvolle communicatie tussen leden van de FDU-gemeenschap te cultiveren.

De universiteit is erop gericht ervoor te zorgen dat studenten, docenten, personeel, administratie en alumni persoonlijk en professioneel gedijen in een mondiale omgeving om raciale verdeeldheid, vooroordelen, systemische voorrechten en onderdrukking uit te dagen en te verwerpen. Daarom tolereert FDU geen discriminatie of vooringenomenheid op basis van ras, religie, genderidentiteit/-expressie, seksuele geaardheid, geslacht, bekwaamheidsstatus, leeftijd, nationaliteit en sociaaleconomische klasse.

Geschiedenis

Fairleigh Dickinson University, opgericht in 1942 door Dr. Peter Sammartino en zijn vrouw Sylvia (Sally), is uitgegroeid tot de grootste particuliere universiteit in New Jersey. Tegenwoordig zijn meer dan 11.500 studenten uit 32 staten en 72 landen ingeschreven op de twee campussen van de universiteit in het noorden van New Jersey en de internationale campussen in Wroxton, Engeland en Vancouver, Canada. Begonnen als een tweejarige junior college, breidde Fairleigh Dickinson in 1948 uit naar een vierjarig curriculum om te voorzien in de behoefte aan hoger onderwijs in het noorden van New Jersey. In 1954 werd het eerste graduate programma, een master in bedrijfskunde, aangeboden en werd Bergen Junior College aangekocht als een tweede campus, nu Metropolitan Campus. In 1956 kreeg Fairleigh Dickinson de status van universiteit en een jaar later werd het landgoed Vanderbilt-Twombly van 178 hectare in Madison aangekocht om als derde campus te dienen, nu Florham Campus.

FDU werd de eerste Amerikaanse universiteit die een campus in Engeland bezat toen het Wroxton College verwierf van Trinity College, Oxford University. Wroxton College, geopend in 1965, biedt Amerikaanse studenten graduate en undergraduate cursussen, evenals een verrijkende culturele ervaring. Wroxton College was vroeger een 13e-eeuwse abdij en is nu een prachtig gerestaureerd en gemoderniseerd Jacobijns herenhuis. In 2007 begon FDU met lessen in faciliteiten in Vancouver, British Columbia, Canada.

FDU blijft zich inzetten voor het verbreden van de mondiale horizon en het bevorderen van een groter internationaal begrip. In 2000 heeft de Board of Trustees een gerichte missie voor FDU aangenomen: studenten voorbereiden op wereldburgerschap door middel van mondiaal onderwijs.

Elk van de universiteitscampussen heeft een uniek karakter en vitaliteit. Studenten profiteren van studeren aan een uitgebreide universiteit die een breed scala aan programma's en cursussen biedt, maar ze genieten ook van een sfeer van warmte en persoonlijke aandacht die meestal te vinden is bij veel kleinere instellingen.

Tegenwoordig biedt FDU meer dan 100 opleidingen aan op associate-, baccalaureaat-, master- en doctoraatsniveau. Dankzij het brede aanbod, in combinatie met de diepgang en expertise van de faculteit, staat de Fairleigh Dickinson University klaar om de burgers van New Jersey en daarbuiten van dienst te zijn.

De pijlers van FDU

De Pillar Society van Fairleigh Dickinson University werd in 2001 opgericht door president Michael Adams, om die uitzonderlijke personen te erkennen die in de loop van de tijd buitengewone bijdragen hebben geleverd aan het karakter en de kwaliteit van de universiteit, haar gemeenschap en cultuur.

onderscheiding

Overhandiging van een cheque van $ 1000 die elk najaar op de oproeping wordt gepresenteerd. Ontvangers van Vancouver zullen hun prijs in ontvangst nemen tijdens het Pre-Commencement Dinner in Vancouver. De naam van de ontvanger moet worden ingeschreven op een individuele plaquette - aangeboden aan de ontvanger. Elke ontvanger krijgt een FDU-pin. Daarnaast worden Pillar-ontvangers uitgenodigd om deel te nemen aan de processie van de aanvangsceremonie voor hun respectieve campussen.

criteria

 • Individuele dienst bij FDU in een niet-faculteitsrol gedurende ten minste tien jaar en onder de rang van assistent-vicepresident, associate vice-president of vice-president.
 • Individu toont een goed begrip van de missie en geschiedenis van FDU.
 • Individu bevordert beleefdheid op de campus.
 • Individueel fungeert als rolmodel voor andere FDU-medewerkers en studenten.
 • Individu toont een hoge mate van zorg voor studenten en andere leden van de universitaire gemeenschap.
 • Individu moet actief betrokken zijn bij de FDU-gemeenschap boven en buiten zijn/haar specifieke functie-eisen.

Werkwijze

In het voorjaar van elk academisch jaar stelt het Office of Human Resources een brief op aan de FDU-gemeenschap, waarin de criteria voor de prijs worden vermeld, wordt opgeroepen tot nominaties en een gepubliceerde deadline wordt vastgesteld.

Studenten en afstudeerassistenten mogen niet voordragen.

Nominators moeten ten minste drie jaar bij FDU in dienst zijn.

Nominaties moeten individueel worden ingediend met een aanbeveling. Nominaties voor petities van groepen worden niet geaccepteerd.

Hernominatie van eerdere genomineerden, niet eerder geselecteerd, maar die nog steeds in aanmerking komen, wordt aangemoedigd.

Als er geen voldoende pool van genomineerden is, heeft de commissie toegang tot de vorige pool van genomineerden van de afgelopen twee jaar.

Huidige gekwalificeerde leden van de Pillar Society mogen één nominatie indienen. Alle huidige Pillar-ontvangers behouden, na promotie naar de rang van Assistant Vice President, Associate Vice President of Vice President, hun positie als Pillar, maar worden verwijderd uit het nominatie- en verkiezingsproces.

Nominaties zullen worden doorgestuurd naar het Office of Human Resources en worden gecontroleerd op naleving van de hierboven vermelde geschiktheidscriteria.

Het Office of Human Resources zal actieve leden van de Pillar Society voorzien van een kopie van alle in aanmerking komende nominatieformulieren en een stemformulier. Leden zullen worden geïnstrueerd om de stembiljetten terug te sturen naar Human Resources.

Het Office of Human Resources bepaalt de resultaten, selecteert niet meer dan één ontvanger van elke grote campus in New Jersey en de Vancouver Campus, en communiceert dienovereenkomstig met het Office of the President, University Operations and Communications.

Aankondigingen en toekenning van pijlerprijzen

Een door de voorzitter van de universiteit ondertekende brief wordt naar elke winnaar gestuurd. De namen worden doorgestuurd naar de Senior Vice President for Operations voor opname in het Convocation-programma en -scripts, en naar de Vancouver Campus Executive voor opname in het Pre-Commencement Dinner-programma. De namen worden, samen met de nominaties, doorgestuurd naar het Office of Communications voor de ontwikkeling van een citaat van 100-200 woorden dat moet worden gelezen tijdens de oproeping in New Jersey of het Vancouver Pre-Commencement Dinner. Kopieën van alle voordrachten worden doorgestuurd naar het kabinet van de president om daar gedurende twee jaar op vertrouwelijke wijze te worden bewaard. De citaten moeten voorafgaand aan de presentatie door de winnaar worden beoordeeld. OPMERKING: Senior Vice President voor Operations leest citaat; De voorzitter reikt de prijs uit. Ontvangers worden aangemoedigd om een korte (50 woorden) acceptatieverklaring af te leggen. Het Office of Human Resources behoudt zich het recht voor om de procedures periodiek te herzien en aanbevelingen te doen aan het kabinet van de president.

Campusfuncties

Eén universiteit. Vier campussen. En online.

Het campusleven aan de Fairleigh Dickinson University is anders dan alle andere universiteiten. FDU biedt spannende en diverse ervaringen voor studenten, ongeacht hun interesses. Studenten kunnen kiezen uit twee verschillende campussen in New Jersey, unieke kansen in het buitenland en een breed scala aan online aanbiedingen.

Florham-campus

 • FDU heeft twee hoofdcampussen in de Verenigde Staten. De Florham Campus, in Morris County, New Jersey, is een perfecte collegiale omgeving. Een eeuwenoud Vanderbilt-Twombly herenhuis, een terrein ontworpen door Frederick Law Omsted, een krachtig studentenlevensprogramma en traditionele voorzieningen en activiteiten maken Florham tot het soort plek waar mensen van dromen.

Metropolitaanse Campus

 • De Metropolitan Campus, in Teaneck, New Jersey, is daarentegen een snelle, professioneel georiënteerde omgeving in een buitenwijk die de energie van het nabijgelegen New York City voedt en een mix van residentiële en pendelende studenten bedient. Veel van de zakelijke, professionele, wetenschappelijke en gezondheidszorgprogramma's van de FDU (afgestudeerden en studenten) zijn hier gevestigd.

Vancouver-campus

 • De nieuwste campus van de universiteit werd in 2007 geopend in Vancouver, British Columbia, en biedt studenten en docenten van over de hele wereld. De Vancouver Campus biedt studenten een van de weinige mogelijkheden om een Amerikaans universitair diploma te behalen terwijl ze in Canada studeren.

Wroxton College

 • De Britse campus van de FDU, Wroxton College, biedt studenten de mogelijkheid om in een intensieve omgeving in het buitenland te studeren. Wroxton ligt in het hart van landelijk Engeland, maar ligt nog steeds slechts 110 kilometer van Londen. FDU biedt ook een uitgebreid studieprogramma in het buitenland en werkt ook samen met andere instellingen in de VS.

Online programma's

 • Als onderdeel van haar mondiale onderwijsmissie heeft de FDU de online opleidingen opgenomen in haar benadering van lesgeven en leren. Onze online programma's zijn ontworpen om werkende professionals te helpen hun volledige potentieel te bereiken en bieden een handige manier om de kwalificaties te verdienen die ze nodig hebben om te gedijen.

  Ranglijsten

  Fairleigh Dickinson University is trots op de vele erkenningen die zij regelmatig verdient. Hieronder vindt u enkele recente hoogtepunten.

  • Fairleigh Dickinson University staat op nummer 14 van de Best Value Schools in het noorden door US News & World Report's Best Colleges 2023. De universiteit wordt ook door US News gerangschikt als een van de beste regionale universiteiten in het noorden (#63). Bovendien werden de bachelorprogramma's van de universiteit op het gebied van bedrijfskunde, computerwetenschappen en techniek tot de top van het land gerekend. De universiteit staat op nummer 41 in de lijst van beste hogescholen voor veteranen van de regionale universiteiten in het noorden en op de lijst van toppresteerders op het gebied van sociale mobiliteit (#28).
  • De graduate programma's van Fairleigh Dickinson University in verpleegkunde (master en DNP), parttime MBA, public affairs en psychologie behoren tot de beste van het land volgens de Grad School Rankings van US News & World Report (2022).
  • Fairleigh Dickinson University wordt door het tijdschrift Forbes (2022) gerangschikt onder "America's Best Colleges".
  • Fairleigh Dickinson University werd door het tijdschrift Money uitgeroepen tot een van de "beste hogescholen voor uw geld 2020". FDU werd door Money ook uitgeroepen tot een van de beste hogescholen in Amerika (2020).
  • AcademicInfluence.com (AI) rangschikte FDU als de vierde beste universiteit in New Jersey en de beste kleine universiteit en beste instelling voor vrije kunsten in de staat (2022).
  • FDU staat op de tweede plaats van "Hidden Gem" in New Jersey door College Raptor (2023).
  • Madison NJ, de thuisbasis van de Florham Campus, werd door SafeWise (2021) uitgeroepen tot de derde veiligste universiteitsstad van Amerika.

  "Fairleigh Dickinson staat op nummer 14 van de Best Value-scholen in het noorden." – Amerikaans nieuws en wereldrapport

  • Silberman College of Business wordt door Princeton Review (2022) gerangschikt als een van de “beste businessscholen”.
  • FDU's International School of Hospitality, Sports, and Tourism Management heeft prominente erkenning gekregen en noemt haar hospitality-programma's tot de beste op nationaal en mondiaal niveau. Deze omvatten:
   • Gerangschikt als nr. 7 voor de beste horeca- en hotelmanagementscholen ter wereld door het tijdschrift CEOWORLD (2022).
   • Gerangschikt als nr. 5 voor de beste Hospitality Management-opleiding van het land door Best Value Schools (2021).
   • Staat op nummer 6 op TheBestSchools.org-lijst van de beste gastvrijheidsprogramma's van het land (2021).
   • Gerangschikt als nr. 17 voor de beste master in hospitality management van het land door Best Value Schools (2021).
   • Gerangschikt op nummer 23 voor de beste bachelor-managementprogramma's voor hospitality en op nummer 30 voor de beste master-managementprogramma's voor hospitality in het land door College Rank (2020).
   • Geclassificeerd als nr. 26 voor MS in Hospitality Management Studies door Eduniversal (2021).
   • De International School of Hospitality, Sports, and Tourism Management is lid van Hotel Schools of Distinction (HSD). HSD is een internationale non-profitorganisatie gevestigd in de Verenigde Staten van Amerika die horecascholen en -programma's van zeer hoge kwaliteit accrediteert door de leerresultaten van studenten te meten aan professionele normen. Studenten die afstuderen aan HSD-scholen ontvangen het HSD Visual Transcript™. Hiermee krijgen werkgevers concrete informatie over het relevante talent en de competenties die deze afgestudeerden meebrengen naar hun werkgevers.
   • Fairleigh Dickinson University behaalde verschillende topposities in de PLEXUSS Global Rankings van 2021. Undergraduate-programma's in theaterkunsten en creatief schrijven stonden op nummer 1 in New Jersey, terwijl film en criminologie op nummer 2 stonden in de staat. Bovendien stond verpleging op nummer 3 in New Jersey, terwijl elektrotechniek en techniek respectievelijk op nummer 6 en nr. 7 stonden (2021).
   • Volgens het Equality of Opportunity Project-rapport over de rol van hogescholen in intergenerationele mobiliteit (2017) stond Fairleigh Dickinson University bijna aan de top van universiteiten in de staat en het land vanwege het helpen van studenten om van de lagere inkomensklassen naar de midden- en hogere klasse te gaan. In feite gaat 24 procent van de studenten die afstuderen bij de FDU met twee of meer inkomenskwintielen omhoog. FDU staat op de 80e plaats voor mobiliteit van de 578 selectieve particuliere hogescholen in het hele land.
   • FDU's Silberman College of Business wordt door een Eduniversal-enquête (2020) wereldwijd erkend als een "Excellent Business School". Eduniversal heeft ook de FDU-masteropleidingen gerangschikt onder de beste wereldwijd en in Noord-Amerika. In de ranglijsten van Best Masters North American zijn dit onder meer: Digital Marketing (#15), Accounting (#19), MBA (#32), International Business (#38) en Executive MBA (#44) (2021). In de ranglijst van Best Masters World vallen hiertoe ook: Supply Chain Management (#98) (2021).
   • FDU staat door Eduniversal (2021) op nummer 49 voor de beste master in communicatie in Noord-Amerika.
   • FDU staat op nummer 61 in Top Accounting Degree-programma's van Best Value Schools (2021).
   • De Masterprogrammagids rangschikte FDU als een van de 10 beste masterprogramma's op het gebied van belastingen (2020).
   • De Peter Sammartino School of Education van de FDU staat op nummer 4 voor Beste Doctor in het Onderwijs in het Hoger Onderwijs in het land en op nummer 24 voor het Beste Secundaire Onderwijsprogramma van het land door Best Value Schools (2021).

  "FDU's International School of Hospitality, Sports, and Tourism Management staat op de zevende plaats van de beste hospitality- en hotelmanagementscholen ter wereld (2022)." – CEOWORLD-tijdschrift

  • Best Value Schools rangschikten FDU als een van de 25 beste PhD-programma's in de forensische psychologie (2021). Bovendien werd de master Forensische Psychologie door CollegeRank (2020) op nummer 8 van het land geplaatst. GreatValueColleges.net plaatste FDU op de 19e plaats op de lijst van de 30 meest betaalbare masterprogramma's in forensische psychologie (2020).
  • De Master of Health Science staat op nummer 8 in de Top 15 Master's in Clinical Research Programs door Social Work Degree Guide (2021) en staat ook op nummer 16 in het land door Best Accredited Colleges (2021).
  • Hispanic Outlook in Higher Education Magazine rangschikte FDU's Metropolitan Campus in de top 100 van Amerikaanse universiteiten voor Hispanics die hun eerste masterdiploma behaalden (2016).
  • Het verpleegprogramma van FDU staat op nummer 6 voor Master of Science in Nursing - Information Systems in het land door Best Value Schools (2021). RNCareers.org rangschikte het verpleegprogramma van de FDU op nummer 2 in New Jersey en op nummer 72 in het hele land (2021). De Henry P. Becton School of Nursing and Allied Health behoort volgens Nursing Schools Almanac (2021) tot de beste Amerikaanse verpleegscholen (#68 in de Mid-Atlantische regio). Ook erkende EveryNurse.org FDU als een van de beste RN naar BSN-programma's (#6) in New Jersey (2022).
  • Learn.org noemde Fairleigh Dickinson University nummer 21 in de 50 beste computerwetenschappengraden (2020–2021).
  • FDU staat op nummer 12 op de GradReports-lijst van de 25 beste hogescholen voor criminologie (2020).
  • FDU staat op nummer 2 in New Jersey voor animatie en staat in de top 25 op nationaal niveau (# 24) van scholen die een animatiegerelateerde BA aanbieden door Animation Career Review (2022).
  • FDU staat op nummer 5 van de top tien schoolprogramma's voor grafisch ontwerp in New Jersey (2022), College Rankings, door Animation Career Review (2022).
  • FDU staat op nummer 28 van CollegeRank voor de beste bachelor in film van het land (2021).
  • Intelligent.com rangschikte FDU als een van de beste online masterprogramma's in elektrotechniek op nummer 16 in het land en als een van de beste in het noordoosten (2021).
  • FDU werd door de Master's Program Guide (2020) gerangschikt als de #35 Best Betaalbare Online Master's in Computer Engineering-programma.
  • De FDU werd tot 2026 door de National Security Agency en het Department of Homeland Security opnieuw aangewezen als National Center of Academic Excellence in Cyber Defense Education.
  • Value Colleges, een onafhankelijke online gids voor de beste waarden in het bachelor- en masteronderwijs, heeft FDU uitgeroepen tot een van de 50 beste pre-college zomerprogramma's (2021).
  • Afgestudeerden van de FDU behoren tot de top 20 procent van de verdieners onder de hogescholen en universiteiten van het land, volgens een PayScale College Salary Report, gebaseerd op de verdiensten na hun afstuderen, de verdiensten halverwege de carrière en de arbeidstevredenheid.

  Programma Toelatingseisen

  Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

  Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

  Locaties

  • Madison

   285 Madison Avenue, 07940, Madison

   • Teaneck

    1000 River Rd, Teaneck, 07666, Teaneck

    • Vancouver

     842 Cambie St, Vancouver,, BC V6B 2P6, Vancouver

     • Wroxton

      Church St, Wroxton, Banbury, OX15 6QF, Wroxton

      • New York

       New York, Verenigde Staten

       Vragen