Keystone logo
Fairmont State University BS in zorgmanagement
Fairmont State University

BS in zorgmanagement

Fairmont, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

May 2024

USD 342 / per credit *

Op de campus

* inwonende studenten | grootstedelijke studenten: $ 518 per kredietuur|niet-ingezeten studenten: $ 755 per kredietuur

Invoering

Dit is een uitgebreid programma dat is ontworpen om gezondheidswerkers de opleiding te bieden om beheerders te worden van zorginstellingen.

Het curriculum is gericht op het ontwikkelen van management-, probleemoplossings-, financiële en interpersoonlijke vaardigheden die nodig zijn voor een loopbaan in verschillende zorgorganisaties. Een bijkomend doel van het programma is om doorgroeimogelijkheden te bieden aan degenen die al werkzaam zijn in zorgorganisaties.

Concentraties voor gezondheidszorgbeheer

Gezondheidsinformatietechnologie

Medische documenten bevatten vertrouwelijke en beschermde patiëntinformatie die het handhaven van de privacy van de patiënt en het naleven van strikte overheidsvoorschriften noodzakelijk maakt. Professionals op het gebied van gezondheidsinformatietechnologie zorgen ervoor dat de technologiesystemen van een zorginstelling veilig zijn versleuteld en voldoen aan de wettelijke normen om beschermde gezondheidsinformatie veilig te houden.

Zorgmarketing

Zorgorganisaties moeten hun diensten promoten bij een breed scala aan potentiële klanten. Marketeers in de gezondheidszorg benutten de kracht van sociale media, enquêtegegevens en digitale communicatie om het merk van een organisatie te versterken en nieuwe business te ontwikkelen.

Beheer van non-profitbureaus

Deze concentratie bereidt je voor op leiderschap van een non-profitorganisatie, zoals kleinere zorg-, welzijns- of sociale dienstverleners die doorgaans als non-profitorganisatie in een gemeenschap opereren. Management en leiderschap van dergelijke organisaties zijn afhankelijk van een gedegen bedrijfsstrategie, subsidieondersteuning en effectief bestuur voor duurzaamheid.

Welzijn Leiderschap

Deze concentratie vergroot de kwaliteit en diepgang van managementtrainingen in de gezondheidszorg met een focus op het werken met groepen en de rol van voeding en fitness in speciale populaties.

Programma collegegeld

Beurzen en financiering

Over de school

Vragen