Keystone logo
Faith Bible College

Faith Bible College

Faith Bible College

Invoering

De missie van Faith Bible College International is om professionele, Pinksterdienstleiders voor te bereiden die een wereld van verschil maken bij het vervullen van de Grote Opdracht van de Heer Jezus Christus. (Mattheüs 28:19, 20)

FBCI is een instelling voor hoger onderwijs met één focus, die mannen en vrouwen instrueert in theologische studies en hen voorbereidt om pastors, evangelisten, missionarissen, opvoeders, aanbiddingsleiders en meer te zijn. Door vast te houden aan onze missie, moedigen we onze studenten aan om hun doel in de christelijke bediening te ontdekken, te ontwikkelen en te vervullen. Door geïnspireerde lessen, gezalfde kapellen, individuele begeleiding en praktische bediening-ervaringen, zullen de studenten volwassen worden in hun gaven. Bovendien proberen we studenten een pad te bieden naar de zegen van de bediening zonder schuldenlast.

INSTITUTIONELE DOELSTELLINGEN

Onze missie en cultuur worden versterkt door de volgende kernwaarden:

FBCI is een op de leerling gerichte instelling in het bijbelse hoger onderwijs die professionele christelijke predikanten voorbereidt op het communiceren en vervullen van de Grote Opdracht.

FBCI is een gemeenschap die de hele student zal dienen en zich zal bezighouden met educatieve, bijbelse, spirituele en sociale behoeften in een multiculturele omgeving.

De faculteit en het personeel van de FBCI verdedigen onze studenten om hun doel in de christelijke bediening te ontdekken, te ontwikkelen en te vervullen door middel van geïnspireerde lessen, gezalfde kapellen, individueel mentorschap en praktische bedieningspraktijken.

FBCI tracht studenten een pad te bieden naar de zegen van de bediening zonder schuldenlast.

FBCI is een omgeving waarin Christus centraal staat en zich inzet voor institutionele integriteit.

FBCI zal de groei van studentenpopulaties en programma's omarmen door middel van voortdurende strategische planning en beoordeling.

FBCI zal Christus eren professionele service bieden bij alle activiteiten van het college.

Locaties

  • Charleston

    Main Road,29, 04422, Charleston

    Vragen