Keystone logo
Federal University Of Abc Bachelor in wetenschappen en humanites
Federal University Of Abc

Bachelor in wetenschappen en humanites

Jardim Hollywood, Brazilië

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Mar 2024

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het curriculum van de Bachelor in Sciences and Humanities, een van de twee instapprogramma's van de Federal University Of Abc , is zo gepersonaliseerd dat studenten controle kunnen uitoefenen over hun eigen academische carrière, in overeenstemming met hun ambities en roeping. Er is slechts minder dan 40% van de cursussen vereist, en deze zijn interdisciplinair van aard en combineren meer dan één dimensie in hun inhoud. De rest zijn keuzevakken die kunnen worden gekozen uit de cursussen die worden aangeboden in de bachelor- of onderwijsprogramma's waarin de student geïnteresseerd is, en er zijn geen voorwaarden vereist om zich voor die cursussen in te schrijven.

De structuur van het programma houdt rekening met het feit dat wetenschappen, geesteswetenschappen en andere middelen om kennis uit te drukken instrumenten zijn die zijn ontworpen om denkende individuen op te bouwen. Studenten krijgen inhoud voorgeschoteld uit de natuurwetenschappen, de formele wetenschappen, de sociale wetenschappen en de filosofie.

Dit model biedt studenten flexibiliteit bij het beheren van hun academische carrière. Ze kunnen ervoor kiezen om alleen het instapprogramma af te studeren, in welk geval meer dan 60% van de verdiende studiepunten afkomstig is van keuzevakken; ze kunnen er ook voor kiezen om af te studeren uit één of meerdere vervolgopleidingen zoals de meeste van onze studenten doen en ze behalen een diploma voor elke afgeronde opleiding, inclusief de Bachelor in Sciences and Humanities.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor of Humanities (Great Books)
    • Ottawa, Canada
  • Bachelordiploma in Digital Humanities per l'Italiano
    • Perugia, Italië
  • Bachelordiploma in Geesteswetenschappen (Spaans)
    • Getafe, Spanje