Bachelor Ferrières
Ferrières
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Ferrières-en-Brie, Frankrijk
Talen
Engels, Frans
Studieformaat
Op de campus
Duur
3 jaar
Tempo
Full time
Collegegeld
EUR 1.000 / per year
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Sep 2024
Invoering
De voorbereidende cursus van Ferrieres biedt een tweejarig gemeenschappelijk kernprogramma op alle gebieden van gastvrijheid (semesters 1, 2, 3, 4). Het stelt studenten in staat zich te ontwikkelen tot operationeel efficiënte individuen, die in staat zijn om de fundamenten, technieken en gedragingen die inherent zijn aan de luxe-, voedsel- en drankenindustrie en de horeca in praktijk te brengen.
Objectief
- 1e jaar van de voorbereidende cyclus van Ferrieres
- Verwerf de operationele basisprincipes, soft skills en bouw snel de capaciteit op om de standaardtechnieken en -gedragingen te implementeren die veel voorkomen bij luxebedrijven.
- 2e jaar van de Ferrieres Voorbereidingscursus
- Bouw aan de autonomie van studenten en hun aanpassingsvermogen aan elke multiculturele context.
De duur van de bachelor Ferrieres is 3 jaar. Het is ontworpen voor studenten die ervoor kiezen om zich meteen klaar te maken voor de werkplek.
Semesters 5 en 6 verbreden de praktische vaardigheden van studenten en stellen hen in staat om beter te presteren in operationele functies en meer taken binnen een team uit te voeren.
- 3e jaar Bachelor Ferrieres
- De keuze van de major en toegang tot de bedrijfswereld.
Educatieve methode
Ferrieres houdt zich bezig met elke student door middel van een positieve leerbenadering en een filosofie die evenveel nadruk legt op nauwkeurigheid als op mindfulness.
Ferrieres is niet zomaar een school: het is een unieke onderwijsgemeenschap met docenten, ondernemers, wetenschappers, professionals en coaches.
Ferrieres richt zich op emoties, betrokkenheid, relaties, doelgerichtheid, prestaties en vitaliteit en biedt een uniek ecosysteem waarmee studenten hun soft skills tijdens hun studie kunnen ontwikkelen.
Ferrieres begeleidt, leidt op, initieert, drijft vooruit en instrueert elke student, zodat elk van hen zijn succes in de goede richting kan stimuleren, door op zijn eigen pad voort te bouwen, op de aangeboden lezingen en workshops en op de evolutie van de cursussen.
Geaccrediteerd niveau 6 in de Franse nationale gids voor professionele certificering - RNCP
Programma
1e jaar van de voorbereidende cyclus van Ferrieres
- Eten & Drinken module
- Gastvrijheidscursus gegeven in het Engels
- Het bedrijf en zijn omgeving
- Wetenschap van de Mensheid – Zelfbewustzijn
- Cultuur & Communicatie – Talen
- Programma Versnelde Professionalisering
2e jaar van de voorbereidingscyclus van Ferrieres
- Eten & Drinken Cultuur
- Gastvrijheid Cultuur
- Luxe Cultuur
- Bedrijfsculturen in het digitale tijdperk
- Cultuur & Communicatie – Talen
- Programma Versnelde Professionalisering
- Stage
jaar 3
- Humane Wetenschappen - Het "wij"
- Cultuur & Communicatie – Talen
- PAP – Het Programma voor Versnelde Professionalisering
Vakgebieden
- Culinaire kunsten / Cuisin
- Culinaire kunsten / Gebak
- sommelier
- Kamers divisie /Huishoudster
- Eten & Drinken /Maître d'Hôtel
- Frontoffice / Receptioniste
cursus details
- De cultuur van uitmuntendheid verwerven
- Basisvaardigheden
- Culturele vaardigheden
- Interpersoonlijke vaardigheden
- Professionele expertise in uitmuntendheid
- Projecten – Ontmoetingen – masterclasses
- Vaardigheid in disciplines waarin excellentie centraal staat
toelatingen
Als je je wilt aanmelden voor de Bachelor, nodigen we je graag uit om online je profiel aan te maken en de volgende documenten te uploaden:
- Jouw CV
- Motivatiebrief
- Kopie van uw identiteitsbewijs of paspoort
- 11e jaar transcript of records
- Taalcertificering (optioneel)