Keystone logo
Florida Agricultural and Mechanical University Bachelor in voedingswetenschappen
Florida Agricultural and Mechanical University

Bachelor in voedingswetenschappen

Tallahassee, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Voedselwetenschap raakt het leven van elke persoon, want voedsel is essentieel in het leven. Voedingswetenschappers passen wetenschappen zoals biologie, scheikunde, natuurkunde, biotechnologie, microbiologie, techniek en wiskunde toe op voedsel om ervoor te zorgen dat het voedsel dat wordt gegeten veilig is en factoren zoals smaak, voedingswaarde en houdbaarheid worden verbeterd.

Food Science is de basis van Food Processing, de grootste industrie in de Verenigde Staten met meer dan 2 miljoen mensen in dienst en met een aanwezigheid in elke staat en een breed scala aan werkgelegenheid. Voedingswetenschappers kunnen werk vinden in de vele voedings- en aanverwante industrieën, maar ook bij lokale, provinciale en federale overheidsinstanties en onderwijs- en onderzoeksinstellingen. Afgestudeerden van het FAMU Food Science-programma zijn bereid om ten volle te profiteren van de talrijke werkgelegenheid die op dit gebied beschikbaar is. Ze zijn ook in staat om door te stromen naar afstudeerprogramma's in voedsel-, landbouw- en biowetenschappen. Ze kunnen dit diploma ook gebruiken om over te stappen naar professionele graden zoals geneeskunde, tandheelkunde, rechten en diergeneeskunde.

Als een instelling voor landbeurzen uit 1890 heeft de FAMU altijd deel uitgemaakt van het voedsel- en landbouwonderwijs. Het Food Science-programma aan de FAMU zet deze traditie voort en heeft zijn afgestudeerden geplaatst in veel van de grote voedingsbedrijven in de Verenigde Staten, evenals in graduate en professionele scholen. Het studieplan voor de major Food Science zorgt ervoor dat studenten worden geïnstrueerd in de wetenschappelijke principes die gelden voor technieken en methoden die worden gebruikt bij de bereiding, verwerking, veiligheid, opslag, evaluatie en gebruik van voedingsmiddelen, maar biedt ook keuze en flexibiliteit zodat de student kan andere gebieden van academische interesses nastreven. Alle studenten worden als onderdeel van hun opleiding blootgesteld aan een eetervaring buiten de campus.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor of Science in Food Science and Technology
    • Las Cruces, Verenigde Staten
  • BSc (Hons) Voeding, voedingsleer en gezondheid
    • Dundee, Verenigd Koninkrijk
  • Bachelor in voedselkwaliteit en innovaties
    • Jelgava, Letland