Keystone logo
Florida College

Florida College

Florida College

Invoering

De onderliggende filosofie van deze opleiding wordt door de oprichters uitgedrukt in deze verklaring van het statuut van oprichting: “Het doel van de Corporation en de algemene aard van de doelstellingen van haar oprichting zijn als volgt: een college oprichten en onderhouden waarin de kunsten, wetenschappen en talen zullen worden onderwezen en ook om jonge mannen en jonge vrouwen de gelegenheid te bieden de Bijbel te bestuderen als de geopenbaarde wil van God aan de mens en als de enige voldoende regel van geloof en praktijk, terwijl ze worden onderwezen in de vrije kunsten; . . . "

Florida College is toegewijd aan de opvoeding van de hele man, wat betekent dat het studieprogramma is ontworpen om studenten een breed begrip te geven van de wereld waarin ze leven, kennis van hun natuurlijk erfgoed en de competenties in denken en leven die zijn essentieel voor het vervullen van hun verantwoordelijkheid in de samenleving.

Jonge mannen en vrouwen intellectueel en spiritueel voorbereiden zodat ze zich aan veranderingen kunnen aanpassen door hun brede algemene kennis, het vermogen om met anderen samen te werken en het vermogen om te begrijpen, redeneren en communiceren, is de basisfunctie van een liberal arts college. Opleiding voor specifieke technische banen in het bedrijfsleven en de industrie is een te gespecialiseerde taak voor een vrije kunstenacademie om te ondernemen. Bijgevolg moet veel vereiste technische kennis worden overgelaten aan de industrieën die het nodig hebben. Basiscompetenties voor beroepen en beroepen, en begrip van menselijk gedrag zijn de juiste functie van hbo-onderwijs.

Locaties

  • Temple Terrace

    North Glen Arven Avenue,119, 33617, Temple Terrace

    Vragen