Keystone logo
Florida Institute of Technology BS in astronomie en astrofysica
Florida Institute of Technology

BS in astronomie en astrofysica

Melbourne, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

USD 21.173 / per semester

Op de campus

Invoering

Wat is een graad in astronomie en astrofysica?

Ruimtewetenschappen aan Florida Tech hebben sinds 1958 de norm bepaald en studenten met succes voorbereid op hightech-carrières bij vooraanstaande ruimteagentschappen en onderzoeksbureaus. De optie astronomie en astrofysica, die gericht is op de studie van hemellichamen buiten het zonnestelsel van de aarde, is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van studenten die van plan zijn een universitaire opleiding en een carrière in de astronomische wetenschappen na te streven.

Of je nu de mysteries van zwarte gaten wilt bestuderen, het fysieke gedrag van sterren wilt onderzoeken of de oorsprong van het universum wilt bepalen, de opleiding Astronomy and Astrophysics van Florida Tech geeft je een sterke achtergrond in natuurkunde en hands-on ervaring met hightech observatie instrumentatie.

Praktijkervaring opdoen

Astronomie en astrofysica bij Florida Tech is niet alleen iets wat je bestudeert, het is iets wat je in het lab of op het dak (waar de telescopen staan) gaat doen! Florida Tech-studenten doen wetenschappelijke vaardigheden op door praktische ervaring op te doen in kleine klassen met intensieve interactie tussen docenten en studenten.

De Astronomy and Astrophysics Research Group van Florida Tech houdt zich voornamelijk bezig met observationele en theoretische studies van witte dwergsterren, M-dwergsterren en cataclysmische variabele systemen. Tijdens je studie aan Florida Tech heb je de kans om opwindend gezamenlijk onderzoek te doen met een collega of professor of om zelfstandig te werken aan een onderwerp naar keuze, waarbij je praktische ervaring opdoet voor een verbeterde portfolio voor het zoeken naar werk en de perfecte voorbereiding op graduate en professionele school en werkgelegenheid.

Verdien een geavanceerde graad

Na het behalen van hun diploma astrobiologie gaan veel van onze studenten door naar master- en doctoraatsprogramma's aan Florida Tech en andere prestigieuze universiteiten, waaronder Johns Hopkins, Dartmouth en Yale.

Ongeëvenaarde stagemogelijkheden

Vanwege de locatie van Florida Tech in het hart van de Space Coast, zijn er tal van mogelijkheden voor onze studenten om zowel astronomie- als astrofysica-stages te volgen tijdens hun studie. Enkele van de organisaties die astronomie- en astrofysica-stages aanbieden, zijn onder meer:

  • NASA
  • Leonardo DRS
  • Lockheed Martin
  • Harris
  • Northrop Grumman

Studenten die deelnemen aan astrofysica- en astronomiestages hebben de botsing van de Deep Impact Mission bij Kitt Peak National Observatory gevolgd, gewerkt met de Relativistic Heavy Ion Collider bij Brookhaven National Laboratory en hebben geholpen bij het ontwikkelen en testen van nieuwe nachtzichtoptiek die door het Amerikaanse leger wordt gebruikt.

Verbluffende onderzoeksmogelijkheden voor niet-gegradueerden

Naast astrofysica of astronomiestages, worden astronomie- en astrofysicastudenten aangemoedigd om gebruik te maken van het FW Olin Observatory van Florida Tech, waar de Ortega-telescoop is gehuisvest, om deel te nemen aan onderzoeksprojecten. Deze projecten kunnen praktische waarnemingen met onze telescopen met zich meebrengen of werken met gegevens van op de ruimte gebaseerde observatoria zoals de Hubble Space Telescope, het Chandra X-Ray Observatory of het Kepler Observatory.

SARA sponsort ook een door de NSF gefinancierd zomerprogramma Research Experiences for Undergraduates (REU) dat 10-12 studenten uit de hele VS de kans biedt om samen te werken met wetenschappers van SARA-instellingen.

Afdelingsfaculteit beheert 's werelds grootste röntgenarray voor het meten van bliksem. De faculteit werkt ook samen (met UCLA) aan een keten van tien geomagnetische veldobservatoria van Centraal Florida tot Maine, en onderhoudt een door NASA gekwalificeerde cleanroom.

Waardevolle astrofysica en astronomie stages en onderzoek geven studenten praktijkervaring en leermogelijkheden.

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen