Keystone logo
Florida Institute of Technology BS in milieuwetenschappen
Florida Institute of Technology

BS in milieuwetenschappen

Melbourne, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

USD 21.173 / per semester

Op de campus

Invoering

Wat is een BS in milieuwetenschappen?

Als interdisciplinair academisch veld omvat milieukunde de studie en toepassing van ecologie, natuurkunde, scheikunde, geologie, atmosferische wetenschap, geografie, oceanografie en beheer van natuurlijke hulpbronnen. Elke wetenschappelijke discipline die je kunt bedenken heeft een directe relatie met milieuwetenschap omdat het milieu overal om ons heen is. Het behalen van een diploma milieuwetenschappen biedt een schat aan carrièremogelijkheden die van mondiaal belang zijn.

Studenten kunnen zich specialiseren in kusttechniek, hydrografische techniek, scheepsvoertuigen (scheepsarchitectuur), mariene materialen en corrosie- en onderwatertechnologie.

Of je nu complexe milieuproblemen wilt oplossen, wilt pleiten voor milieubescherming of de leider wilt worden van een natuurcentrum of school, een diploma milieuwetenschappen van Florida Tech ontwikkelt een sterke achtergrond in de wetenschap met praktische ervaring in milieuonderzoek en probleemoplossing .

Waarom een BS in milieuwetenschappen volgen bij Florida Tech?

Florida Tech wordt beschouwd als een van de beste scholen voor milieuwetenschappen vanwege het curriculum en de hechte onderwijsgemeenschap. De leeromgeving is gepersonaliseerd met kleine klassen waar eerstejaarsstudenten worden aangemoedigd om vrijwilligerswerk te doen in een van de onderzoekslaboratoria. Gekwalificeerde studenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan relevant onderzoek.

Excursies naar lokale waterwegen, waterzuiveringsinstallaties, meetlocaties voor luchtverontreiniging, ecologisch kwetsbare en beschermde gebieden, de Indian River Lagoon en de Atlantische Oceaan maken deel uit van de algehele ervaring van onze studenten en wat Florida Tech tot een van de beste milieuwetenschappelijke scholen maakt .

Voorname faculteit, kleine klassen - persoonlijke aandacht

Onze hoogleraren milieukunde zijn goed thuis in de huidige ontwikkelingen in hun eigen vakgebied en milieukwesties die van belang zijn, en doen onderzoek in water-, lucht- en bodemmilieus. De faculteit bestaat uit milieuwetenschappers, oceanografen, oceaaningenieurs en meteorologen die echt om het succes van studenten geven. Florida Tech geeft studenten lokale, regionale en wereldwijde milieuproblemen die ze moeten oplossen, zoals olielozingen op zee, zeespiegelstijging en beheer van natuurlijke hulpbronnen.

Wonen in het hart van een divers ecosysteem

Florida Tech is de perfecte plek voor een diploma Milieukunde. De 130 hectare grote campus bevindt zich aan de Space Coast (zo genoemd vanwege de aanwezigheid van NASA en het Kennedy Space Center op Cape Canaveral net ten noorden van ons), op enkele minuten van de Indian River Lagoon, de meest diverse riviermonding in Noord-Amerika. Bovendien hebben studenten met een korte autorit toegang tot de Everglades, de grootste subtropische wildernis die is aangewezen als werelderfgoed.

Het gebied heeft het op vier na grootste hightech-personeelsbestand van het land, met meer dan 5.000 hightechbedrijven en overheids- en militaire organisaties in de buurt. Dit personeelsbestand biedt ook een overvloed aan stage- en werkgelegenheidskansen.

Florida Tech ligt net over de verhoogde weg van de Atlantische Oceaan met zijn 72 mijl aan prachtige stranden en een korte trip naar de Florida Keys of de themaparken van Orlando. We hebben ook een rijk campusleven met een breed scala aan intramurale en collegiale sporten, clubs en sociale activiteiten.

Bouw duurzame professionele relaties op via campusorganisaties

Buiten het klaslokaal bouwen majors op het gebied van milieuwetenschappen leiderschap en professionele ervaring op door spannende stages en deelname aan academische organisaties zoals Sigma Xi (een wetenschappelijke onderzoeksmaatschappij), de Marine Technology Society, intramurale sport, studentenregering en meer dan 100 andere campusbrede studenten organisaties. Zomerveldprojecten en facultair onderzoek versterken ook de Florida Tech-ervaring.

De nieuwe Florida Tech Environmental Club is een groep studenten die de campus en de omliggende ecosystemen willen verbeteren door nieuwe manieren te vinden om milieuvriendelijker te zijn. Ze houden educatieve evenementen en recyclingacties om de interesse in 'groen' leven te bevorderen.

leerplan

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Over de school

Vragen