Keystone logo
Florida Institute of Technology BS Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek
Florida Institute of Technology

BS Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek

Melbourne, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

USD 21.173 / per semester

Op de campus

Invoering

Wat is een diploma lucht- en ruimtevaarttechniek?

Lucht- en ruimtevaarttechniek houdt zich voornamelijk bezig met het ontwerp en de analyse van vliegtuigen en ruimtevaartuigen. Deelgebieden omvatten aerodynamica, constructies, bedieningselementen en voortstuwingssystemen. Studenten die ervoor kiezen om een diploma lucht- en ruimtevaarttechniek te behalen aan Florida Tech, maken deel uit van een prestigieus programma dat consequent lofbetuigingen ontvangt, aan een universiteit die in de top van het land staat.

Of je nu vliegtuigen wilt ontwerpen, nieuwe voortstuwingsmethoden wilt ontwikkelen of deel wilt uitmaken van een team voor ruimteverkenning, een diploma lucht- en ruimtevaarttechniek van Florida Tech is degene die je wilt. Hier ontwikkel je een sterke achtergrond in engineering en doe je praktijkervaring op op gebieden als aerodynamica en vloeistofmechanica.

Verdien een geavanceerde graad

Na het behalen van hun diploma lucht- en ruimtevaarttechniek gaan veel van onze studenten door met het behalen van een graduaat aan Florida Tech of aan andere prestigieuze universiteiten, waaronder Stanford, Johns Hopkins, Virginia Tech en MIT.

Waarom een diploma lucht- en ruimtevaarttechniek volgen bij Florida Tech?

Het lucht- en ruimtevaarttechniekprogramma bij Florida Tech is een uitdagende studierichting die studenten de kans biedt om boeiende en relevante technische problemen aan te pakken met behulp van geavanceerde technische hulpmiddelen en laboratoriumapparatuur.

accreditatie

Het niet-gegradueerde lucht- en ruimtevaarttechniekprogramma is geaccrediteerd door de Engineering Accreditation Commission van ABET.

Kleine klasgroottes en lage verhouding student-faculteit

De academische omgeving in het College of Engineering is bijzonder bevorderlijk voor persoonlijke een-op-een aandacht van professoren. Met zijn kleine klasgroottes (meestal minder dan 25 studenten per klas), heeft Florida Tech een lage verhouding tussen student en faculteit en biedt het een curriculum van hoge kwaliteit. Samenwerken met professoren in stages en onderzoek geeft studenten ook een robuustere leerervaring.

Werk samen met een internationaal erkende faculteit

Onze professoren delen een speciale toewijding aan het lesgeven aan en werken met studenten; ze hebben jarenlange relevante achtergrond in lucht- en ruimtevaartsystemen en zijn leiders in innovatief lucht- en ruimtevaartonderzoek. Twee van onze professoren zijn Boeing Welliver Faculty Fellows en drie zijn American Institute of Aeronautics and Astronautics (AIAA) Associate Fellows. Bovendien ontving een van onze professoren onlangs de felbegeerde AIAA Faculty Advisor of the Year-prijs.

Geweldige locatie in Florida in het hart van 's werelds toegangspoort tot ruimteverkenning

Florida Tech is echt de ideale universiteit voor lucht- en ruimtevaarttechniek vanwege haar ligging aan de Space Coast (zo genoemd vanwege de aanwezigheid van NASA en het Kennedy Space Center op Cape Canaveral net ten noorden van ons). Naast de vele academische voordelen die onze studenten behalen bij Florida Tech, heeft de universiteit ook connecties met toonaangevende ruimtevaartbedrijven zoals Northrop Grumman, Lockheed Martin, SpaceX en Harris Corporation. Deze relaties stellen onze studenten in staat om waardevolle connecties te vormen die leiden tot toekomstige carrièremogelijkheden.

Het gebied heeft het op vier na grootste hightech-personeelsbestand van het land, met meer dan 5.000 hightechbedrijven en overheids- en militaire organisaties in de buurt. Dit personeelsbestand biedt ook een verscheidenheid aan stage- en werkgelegenheidskansen.

Florida Tech ligt op slechts enkele minuten van 72 mijl aan prachtige stranden en een korte trip naar de Florida Keys of de themaparken van Orlando. We hebben ook een rijk campusleven met intramurale en collegiale sporten, clubs en sociale activiteiten.

Bouw duurzame professionele relaties op via campusorganisaties

Buiten het klaslokaal bouwen lucht- en ruimtevaarttechniek majors leiderschap en professionele ervaring op door spannende stages (zie hieronder) en deelname aan academische campusorganisaties zoals Sigma Gamma Tau (de aerospace engineering honor society), het American Institute of Aeronautics and Astronautics, de Student Rocket Society, studentenregering en meer dan 100 andere campusbrede studentenorganisaties.

Bovendien promoot de studententak van Florida Tech van het American Institute of Aeronautics and Astronautics de verzameling van ruimtevaartonderzoek, lezingen, tools en activiteiten, en plant ze een verscheidenheid aan evenementen om haar interesses te delen.

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Over de school

Vragen